ipod mini op american goodies

ik kwam net dit tegen: http://www.americangoodies.com/page/page/893379.htm

is er iemand die hem daar heeft durven bestellen?

Wie dat durft voor $ 380,- is niet helemaal lekker in het hoofd.

Een beetje tax er bij (10%) maakt $ 418,-
Verzendkosten er bij maakt $ 438,- (ik roep maar wat)
Invoerrechten er bij maakt $ 521,-

Tegen de koers van de dollar (die ik niet precies weet) = € 416,-.

Gaan we allemaal bestellen nu?

Ik heb niet helemaal goed gelezen. Maar verzendkosten zijn inclusief en invoerrechten worden er niet betaald.

Totaal wordt dus $ 380,- of € 304,-.

Nog een beetje duur, maar wel een beetje minder duur als met mijn bovenstaande berekening.

Ik meen me te herinneren dat er iemand is geweest op dit forum, die via de genoemde site aan zijn iPod mini is gekomen. Wellicht biedt de zoekfunctie uitkomst.

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=216678&highlight=#216678]hier niet[/url]

Ja, bijna.

Ik doe hierbij een oproep: Wil degene die via de eerder genoemde site een iPod mini heeft gekocht, zich zo snel mogelijk melden op dit forum! Alstublieft…

Ik heb wel eens een PDA daar gekocht. Goede Service. En ze spreken gewoon Nederlands. Er zit een Nederlandse dame daar het allemaal regelt. En door de 9 uur tijdsverschil heb je overnight antwoord of is je bestelling al onderweg.

Duurde alleen ruim een week voor hij hier was maar voor het prijsverschil is dat zeker de moeite waard. Op jouw verzoek wordt de groothandels waarde opgegeven waardoor het onder de $300 komt en zo geen invoer rechten erop zitten.

Toch snel bespaard

is gewoon veel duurder,snel gespaard zou ik het niet noemen..... :roll:

Ik heb een aantal maanden geleden een Tapwave Zodiac 2 besteld via www.AmericanGoodies.com . Er zijn wellicht andere goedkopere manieren om aan een Zodiac te komen maar voor dit bedrag neem ik dat risico niet. Ik heb de Zodiac 2 voor +/- $518 bij AmericanGoodies.com besteld(incl alle bijkomende kosten) en kan dit iedereen aanraden!(de eigenaar is Nederlands!). (ps de Zodiac 1 is goedkoper!).

Meer info over de Zodiac:
http://www.palmclub.nl/reviews/handhelds/tapwave/zodiac/
http://www.zodiacgamer.com/
http://www.tapland.com/

Ik de gebruik de Zodiac voornamelijk zakelijk als PDA (email internet navigatiesysteem outlook agenda Word Excel) en in mijn vrije tijd om te gamen.

Mijn keuze voor de Zodiac was eenvoudig, ik had een Tungsten deze beviel niet echt; lamme schuif, stof+beschadiging scherm, kwestbaar.
Voordelen van de Zodiac 2 tov de Tungsten 3 zijn (voor mij):
geen schuifsysteem, 2 sd-sloten, 128mb intern, chargerlight geeft leeg, half vol en vol aan, bluetouth met klop aan/uitschakelen.

En wat zou de Zodiac 2 hier in de winkel kosten? m.a.w. hoe groot is het verschil in prijs?

op Kelkoo.nl kan het product niet vinden

mini Pod besteld bij american goodies. Helemaal o.k. hoor! Kostte me omgerekend ca. 315 euro. Maar ik heb em al bijna een maand.... Ze hebben behoorlijk hun best voor me gedaan. En.... je krijgt ALTIJD antwoord als je ze mailt. WEL een aanrader dus!

trap hier toch niet in mensen :?

Nou, dat is wel erg achterdochtig! Dan houd het op, natuurlijk. Ik kan alleen maar zeggen dat ik goede ervaringen heb met american goodies. En ik heb een prima mini! En...... daar ging het toch om, dacht ik. De indianenverhalen over super-hoge kosten zijn gewoon niet waar! Als je niet in amerika durft te bestellen, doe het dan niet. Maar ga niet rioepen dat dit soort bedrijven niet betrouwbaar zijn of zeer hoge kosten vragen!

Wel toevallig dat diegenen die goede ervaringen hebben met genoemd bedrijf allemaal nieuwe gebruikers zijn. En ook allemaal op 26-5 lid geworden :wink:

Da's idd toevallig, maar het hele web staat vol met mensen die speciaal om hun tevredenheid over hun te uiten registreren en posten! Vaak komen ze toevallig uit Rotterdam, maar niet altijd, soms komen ze ook uit Sydney of London hoor. :D Soms hebben ze ook een andere naam, maar wel hetzelfde e-mailadres, ook best apart., en de posts lijken ook vaak erg op elkaar qua tekst.

Heel gezellig zo. Maar ...... je kunt allerlei achterdochtige complotten hierachter zoeken. ik kom uit utrecht en ik ben gewoon erg tevreden met mijn mini iPod. Jammer dat jullie er nog geen hebben kunnen aanschaffen. Als je zo wantrouwig bent, kun je echt beter wachten tot ie in de winkels ligt (kun je nog lang wachten!). en als je een hele goedkope wilt....... hij is vast over een aantal jaren ergens in de uitverkoop! Met zoveel geduld kun je wel wat korting verdienen. intussen geniet ik erg van mijn mini. De groeten.

Niet boos worden hoor. Ach joh, ik ben zo wantrouwig en achterdochtig dat ik helemaaaaaaaaaaaaal geen mini ga aanschaffen. 8) Dat is pas sparen ! :P

Als een modje nou ff naar het ip adres kijkt van die gasten en ze hebben allemaal dezelfde, dan weten we het wel :mrgreen: