Ipod nano

ik heb een vraagje ik heb een ipod nano gekregen maar nu zat er een dingetje bij maar ik weet niet wat het is.

dit dingetje: http://www.gebshop.de/images/alle/e_10740575.jpg

oordopjes? ;)

hoe ziet het eruit?

neej, het zal wel dat witte dingetje zijn met dat gat erin. Die is bedoeld voor een dock-station. Omdat de onderkant van elke iPod anders is, geeft Apple er van die "mond"stukjes voor.

ja dat ene ding met dat gat bedoel ik.

dat is dan dus het verbindingssetje voor op een universal dock. die kun je er nog bijkopen en dan moet je dat 'plugje' erin zetten.

[quote:962da842a1="Joor"]dat is dan dus het verbindingssetje voor op een universal dock. die kun je er nog bijkopen en dan moet je dat 'plugje' erin zetten.[/quote:962da842a1]

oke, dus als ik het goed begrijp bedoel je http://store.nifty.com/img/goods/L/045014547597449646_l.jpg dit met dit ding er in http://www.gebshop.de/images/alle/e_10740575.jpg

Klopt.

In het dock kan je verschillende stukjes plaatsen die ervoor zorgen dat je iPod perfect aansluit.

Let wel op als je een iPod cover hebt dat die dan niet meer past.

[quote:be0c7bba8c="CoreDuo"]Klopt.

In het dock kan je verschillende stukjes plaatsen die ervoor zorgen dat je iPod perfect aansluit.

Let wel op als je een iPod cover hebt dat die dan niet meer past.[/quote:be0c7bba8c]

ja ik heb z’n ipod cover maar ik snapte al dat dat dan niet zou passen

En de naam van het ding is "Universal Dock Adapter". :wink:

Bij de aankoop van de Universal Dock zitten er meer van dat soort dingetjes bij. Misschien werkt het wel als je de Ipod Video stukje erin zet, en dan de Nano met Cover.

Je kunt de ipod nano er ook in zetten zonder adapter hoor(elke iPod met dockconnector) het enige "probleem" dat je dan hebt is dat het nergens naar lijkt,je iPod staat dan in een groot gat als het ware.

En je iPod wordt niet ondersteund, behalve door de connector zelf. Dat levert een groot risico op, want als je eens verkeerd tegen de iPod stoot, dan breek je de connector af. Met mogelijk desastreuse gevolgen voor de iPod. Niet doen dus!

de connector is redelijk stevig hoor :wink: maar als je het niet vertrouwt of als je weet van jezelf dat je een beetje langs de brute kant bent is het inderdaad verstandig om het neit te doen.