Ipod (PC): één ipod twee pc's

Is het mogelijk om één ipod te gebruiken voor twee personen met elk hun eigen muziekvoorkeur. Voorbeeld dochter wil ipod mee. Hhangt het aan haar pc en de synchronisatie zorgt ervoor dat de muziek van Pa van de ipod wordt gewist en haar muziek er op wordt gezet. Als Pa de ipod wil gebruiken gebeurt weer het omgekeerde. Kan dat?

dat kan JUIST als jij je ipod aansluit op bvb van iemand die hele andere liedjes op heeft staan gaat hij automatisch de lijst bewerken dan moet je wel ff op zetten als je weet hoe

en andersom

Het zal wel even tijd kosten om de boel over te zetten, maar gelukkig zit er Firewire op. Ik hoop dat je ook dat gebruikt en niet de usb2 aansluiting die tegenwoordig volgens mij ook op iPods zit. Firewire is bij regelmatig updaten van de lijst toch wel aan te raden. Ik denk dat je dan met 5 tot 10 minuten wel klaar bent. Natuurlijk helemaal afhankelijk van hoe groot de lijsten zijn.

[quote:fddd0e3b53="wilt"]Is het mogelijk om één ipod te gebruiken voor twee personen met elk hun eigen muziekvoorkeur. Voorbeeld dochter wil ipod mee. Hhangt het aan haar pc en de synchronisatie zorgt ervoor dat de muziek van Pa van de ipod wordt gewist en haar muziek er op wordt gezet. Als Pa de ipod wil gebruiken gebeurt weer het omgekeerde. Kan dat?[/quote:fddd0e3b53]

Ja hoor geen probleem maar je moet eerst jouw instelling van de i=pod veranderen, koppel de i-pod aan je mac ( hoop wel dat de itunes Bibliotheek nog dezelfde liedjes er heeft staan als in jouw ipod) en dan vervolgens op je ipod klikken en dan naar de knop Opties gaan ( itunes scherm rechts onder in) hier heb je drie mogelijkheden zie hieronder. En kies dan optie drie dan kun je muziek bestanden vanuit de bieb naar jouw ipod slepen.

Muziekbestanden naar de iPod kopiëren Als u wilt instellen op welke manier muziekbestanden van de computer naar de iPod worden gekopieerd, sluit u de iPod op de computer aan. Vervolgens kunt u met behulp van de regelaars in iTunes de instellingen voor de iPod wijzigen. iTunes biedt drie verschillende mogelijkheden voor het kopiëren van muziekbestanden naar de iPod:
1• Alle nummers en afspeellijsten automatisch bijwerken: Als u de iPod op de computer aansluit, wordt de iPod automatisch bijgewerkt met alle nummers in de iTunesbibliotheek. Andere nummers op de iPod worden verwijderd.

2• Geselecteerde afspeellijsten automatisch bijwerken: Als u de iPod op de computer aansluit, wordt de iPod automatisch bijgewerkt met alle nummers in de afspeellijsten die in iTunes zijn geselecteerd. Andere nummers op de iPod worden verwijderd.

3• De iPod handmatig bijwerken: Als u de iPod op de computer aansluit, kunt u afzonderlijke nummers en afspeellijsten naar de iPod slepen of van de iPod verwijderen.