iPod Radio Remote problemen.

Joepie hij is binnen! De iPod Radio Remote....

Plug and Play zoals we dat van Apple kennen, maar… het grote nadeel is dat die alleen frequenties laat zien in de ONEVEN cijfers achter de komma! bijv. 92,1FM of 92,3 FM

Terwijl er toch een heleboel stations in NL uitzenden op EVEN frequenties uitzenden. voorbeeld: 3FM op 96,8FM Radio 2 op 92,6 FM etc etc.

Iemand een suggestie? En dan bedoel ik niet dat ik naar andere stations moet luisteren of een echte radio moet kopen.

(het valt me op dat er snel afgeweken wordt van topics… )

Je hebt 'm nog in de USA mode staan, daar kent de radio blijkbaar geen even nummer achter de komma - je moet 'm op Europe zetten:

zie http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=1698959&#1698959

en http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=303038

meer http://discussions.apple.com/search.jspa?objID=c146&search=Go&q=radio+remote

Ben wel heel benieuwd naar je ervaringen… want ik overweeg dat ding ook te kopen…

Een ander probleem schijnt dus te zijn dat in Nederland radiostations soms RadioText gebruiken en andere weer RDS. De iPod werkt alleen met of RadioText (USA) of RDS (Europe). Maar hopen dat dat bij een volgende softwareupdate wordt aangepast.

Al opgelost!

Bij de settings op je ipod kan je kiezen uit USA, JAPAN of EUROPE. Wanneer je voor de laatste kiest kan je afstemmen op de EVEN getallen achter de komma.

Bijkomend voordeel van deze radio remote is dat je opeens 2 ingangen hebt zodat je twee koptelefoons tegelijkertijd kan gebruiken. :wink:

Als ik vragen mag, hoe lang heb je er moeten op wachten? Hier in België zijn er blijkbaar problemen moet de levering.

hoe is de ontvangst van de radio op je ipod?

Ontvangst kan ik nog niet veel van zeggen... hier in Hilversum heb ik als ik op kantoor zit goed bereik. Vanmiddag tijdens een rondje op de fiets door H'sum vond ik hem nogal erg storen....

wat de levertijd betreft… ja daar heb ik inderdaad even op moeten wachten. ± 2 weken. Aanvankelijk kreeg ik een bericht dat die de 27e pas geleverd zou worden en 2 dagen geleden kreeg ik opeens een mailtje dat de remote binnen 2 dagen bezorgd zou worden :wink:

al met al ik vind de prijs/kwaliteits verhouding wel oke. gappig om te zien dat je ij het inprikken van de connector op je iPod gelijk RADIO ziet staan. Ze zijn alleen wel vergeten om op de connector van die inknijp kanten te maken.

[quote:829379ab22="kleine vis"]Al opgelost!

Bij de settings op je ipod kan je kiezen uit USA, JAPAN of EUROPE. Wanneer je voor de laatste kiest kan je afstemmen op de EVEN getallen achter de komma.

Bijkomend voordeel van deze radio remote is dat je opeens 2 ingangen hebt zodat je twee koptelefoons tegelijkertijd kan gebruiken. ;-)[/quote:829379ab22]

en word ie gelevert met in ear dopjes?

Geen in-ear dopjes wel de gewone witte, met een korter snoer.