iPod scherm gebroken

Hallo,

Ik heb mijn iPod (per ongeluk) laten vallen en hier zit natuurlijk geen garantie op. Je kunt vele onderdelen op e-bay bestellen en ik wil het zelf gaan repareren.
Wat moet ik nu bestellen, een LCD scherm of een Digitizer.
Alles werkt nog met de ipod, ook op de plekken waar het kapot is werkt het touchscreen nog.

Mvg.

Probleem opgelost, zie net dat het volgens mij gewoon hetzelfde is :$

Sorry :wink:

ga ervan uit dat je een iPod touch hebt, is het dan niet bijna goedkoper (leuker) om een nieuwe te kopen?

Nee ik *denk van niet. Ik heb een product gevonden die ik kan bestellen en het zelf via tutorials kan maken. Vele mensen hebben het al gedaan. Het gaat om dit: http://cgi.ebay.nl/iPOD-TOUCH-LCD-LENS-digitizer-GLASS-REPAIR-tools-gift_W0QQitemZ110288402655QQihZ001QQcategoryZ48680QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Idd een Ipod touch.

http://www.ipod-service.nl/

Zo. Das relaxt! (Niet dat je iPod kapot is natuurlijk, maar het bericht hierboven...)

Iemand ervaring met www.ipod-service.nl?

Hallo, ik had mijn iphoneg3 te hard op de connector gedrukt waardoor de connector beschadigd is. Woensdag opgestuurd, donderdag bij ipod service en maandag/dinsdag klaar. Volgens mij moet het geen problemen geven, ze berichten je met e-mail over de vorderingen inzake je reparatie. Kijk eens op hun site!

Dat is beter dan via T-Mobile 3/4 weken wachten.

Toch blijf ik het duur vinden, 79,- voor een schermpje. Koop hem liever op ebay en bouw het zelf in, is niet te moeilijk.

Mvg.

Je hebt in ieder geval garantie bij ipod service, 3 maand geloof ik ;-) @moesje16, volgens mij kom je met porto ook tegen de € 50,00 via ebay. Leuke uitdaging een ipod repareren 8)

Haha klopt. Ik ga het deze week via Ebay bestellen en zal zeker laten weten hoe het is verlopen.

:smiley: of :x op het einde van de klus.

Ik vind die iPod sevice een heel interessante tip, lijkt mij beter dan de over €200,- reparatie met 10 of meer dagen reparatietijd die door t-mobile aangeboden wordt. Ik ga ipod service proberen. Hou jullie op de hoogte.

En is de reparatie al gelukt ?