Ipod Shuffle kopen.. vraagje!

Ik ben van plan om over een paar uurtjes een Ipod shuffle aan te schaffen, omdat de geluidssterkte van een Nokia N95 nou niet echt om over naar huis te schrijven is, en de ipod perfect aansluit bij mijn macbook!

Dus heb ik twee vragen voordat ik hem koop!:

Hoe is de Geluidskwaliteit?

En het volume?

Haal me over! :innocent:

Wat verwacht je van geluidskwaliteit? Volume is behoorlijk luid.

Trouwens, je moet hem gewoon kopen. Helemaal niet duur tegenwoordig, lekker hanig, klein. En als je de kwaliteit slecht vind kan je evengoed andere oortjes aanschaffen.

Nouja, hoop dat het beter is als mijn Nokia! :P

Heb zelf deze [img:78ec5610a0]http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/ec8482f39575904baf05bfdfcd605edd.jpg[/img:78ec5610a0] om te luisteren, via mijn macbook klinken ze geweldig.

Klinken stukken beter als een Nokia, desnoods vraag je in de Apple Store of je mag luisteren.

Edit: Met die mooie oortelefoon zal je zeker geen last hebben van slecht geluid.

Ik heb er een en ben er meer dan tevreden over. Omdat het apparaat niets weegt is het voor mij voor tijdens het hardlopen een ideaal apparaat.

Ik heb zelf een iPod shuffle (blauw) & van de laatste generatie. Is supper! Geluidskwaliteit = Uitmuntend echt SUPPER!! Design: SUPER GEWELDIG FANTASTISCH XD

Alles goed, gewoon kopen :wink:

Geluidskwaliteit is prima (ik ben geen audiofiel, bovendien wil ik onderweg wat omgevingsgeluid hebben voor de veiligheid) Degelijkheid is 10/10!

Mijn iPod Shuffle heeft wat krasjes en deukjes, maar blijft spelen. Is al 1x van de fiets gevallen op redelijke snelheid, 2x op gaan zitten, ontelbaar veel keren van afstandje op het bureau gegooid…

Advies: kopen! (het geld hoef je het ook niet om te laten, vergeleken met andere MP3-spelers en iPods)

Heb m gekocht, geen spijt van, mooi ding! Dank jullie wel!