ipod touch video's, help.......

Beste allemaal, Ik heb net een ipod touch gekocht. Nu las ik op het internet dat je Handbrake kan gebruiken om bestanden om te zetten naar mp4. Dit duurde ongeveer een halve nacht voordat het een film had omgezet maar toen ik hem transporteerde naar Itunes, en hem op mijn ipod probeerde te zetten gaf hij een melding dat niet het goede bestandsformaat had. Ik terug naar de macwinkel, en heb toast 8 gekocht omdat dit het makkelijker zou maken. Dus als echte computer-debiel, heb ik netjes het boekje gevolgd in hoe ik het moest doen. Dit resulteerde in het feit dat hij 1 keer compleet vastliep en de volgende keren de foutmelding -208 gaf. Ik snap niet helemaal hoe dit mogelijk is, het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn, tenslotte is het een mac toch??? ;-) ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen... bedankt alvast gr pamela :innocent:

handbrake is voor dvd's he

http://www.phoppe.com/HB/movie/movie.html

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=66574

Kan je de film openen in Quicktime? Als dit kan dan kan je in Quicktime voor exporteer kiezen en dan 'film voor ipod'. Zelf nooit geprobeerd maar dit lijkt mij de manier die Apple bedoeld heeft.

dan krijg je een .mp4 zonder geluid... Ik heb het geprobeerd en heb bevestiging gekregen van andere mensen. Quicktime converteerd niet goed. Misschien dat het met die nieuwe update is verholpen, dat weet ik niet.

Probeer eens met [url=http://www.isquint.org/]iSquint[/url] je videobestanden om te zetten naar MP4. Hier heb ik wel goede ervaringen mee.

Ik heb ooit eens het gratis programma "switch" gebruikt en dat werkte ook goed, maar ik kan het zo snel niet meer vinden.

met quicktime pro(7.14) lukt het bij mij wel archief>exporteer [img:452f1e3a30]http://img517.imageshack.us/img517/5664/afbeelding1ia2.png[/img:452f1e3a30] en dan exporteert hij naar m4v [img:452f1e3a30]http://img168.imageshack.us/img168/7842/afbeelding3yn4.png[/img:452f1e3a30]

Ik zette mijn DVD video voorheen ook om met Handbrake (30 uur). Nu heb ik daar een handigheidje in gevonden. Ik verklein m naar 5 Gb met DVD2OneX, en daarna met Handbrake. Dat kost bij elkaar maar 2,5 uur. Dit heb ik al met 15 verschillende dvd's gedaan.