iPod update

[url]http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=4185[/url]

nee hoor ik kreeg hem ook opnieuw!

jan willem: dit is toch eigenlijk ook geen nieuws?
Als er updates zijn kun je die toch zien in programmatuur update.

en Mod.: waarom afsluiten?

[quote:861cec51ae="Jør"][url]http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=4185[/url]

nee hoor ik kreeg hem ook opnieuw![/quote:861cec51ae]
is idd raar

[quote:861cec51ae]
jan willem: dit is toch eigenlijk ook geen nieuws?
Als er updates zijn kun je die toch zien in programmatuur update.
[/quote:861cec51ae] op zich wel lijkt mij. kan je er bv ook zeggen of je er iets van merkt (bv snelheids winst). je ziet ze ook vaak op de homepage…

[quote:861cec51ae]en Mod.: waarom afsluiten?[/quote:861cec51ae]
dat kan ik op zich wel volgen…

update helpt wel... blijft een stuk langer standby met een load

Ik snap niet precies waarom deze draad opgestart is, maar ik wil toch even reageren. Deze update was niet met de normale programmatuurupdate te verkrijgen. De update verhelpt een fout in de software waardoor de iPod al na 1 uur aangeeft dat de batterij leeg is. Er zijn op deze site al mensen geweest die de iPod wilden open schroeven om de batterij te vervangen! Elke artikel of draad die over deze iPod update gaat, is welkom en nuttig.

Elstar: ik begrijp dat het zo een beetje onduidelijk word. Janwillem had een nieuwe topic met de opmerking: ER IS EEN NIEUWE Ipod UPDATE. waarna de Mod. met de opmerking kwam dat hier enkele dagen geleden al over gesproken was. Dat klopte eigenlijk niet want deze update kwam opnieuw naar voren in de software updater. Vervolgens werd te topic afgesloten door de Mod. en kon ik hier dus niet meer op reageren. Ik ben eigenwijs en besloot middels een nieuwe topic met dezelfde titel toch door te gaan, zie hier!