Ipod verwisselbare schijf

Als ik m'n ipod aansluit komt er heel ff een M-Schijf in beeld maar daarna istie weg en kan ik er verder niks mee! Wel via Itunes video's en muziek opzetten maar daar houd 't mee op! Wie weet hoe ik mn Mschijf blijvend in beeld hou?

Je moet dan je iPod aansluiten en iTunes starten, dan verschijnt onderin het venster van iTunes een iPod symbool. Klik daarop, dan kun je daar het gedrag van je iPod aanpassen. Zet een vinkje bij "gebruik als schijf", dan komt hij in beeld zo lang als je hem aangesloten houdt.

Ooh, super dankjewel.. ik heb m nog maar 2 dagen daarom!;)

Geen probleem.

Bedenk wel dat je nu je iPod zelf moet loskoppelen voor je de stekker eruit trekt. Dit doe je in OS X door de iPod te selecteren en appeltje-e te klikken, in Windows moet je rechts in de taakbalk de iPod verwijderen bij het “remove hardware” icoon.

En uiteraard van harte welkom op het forum, en lees vooral de sticky met veel tips, trucs en veel gestelde vragen omtrent de iPod:

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=34381
http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=66574

wat is OSX? :?

Zo heet het besturingssysteem van een Mac...

Ojah, klopt, maar die heb ik niet;)...maar in windows snap ik t! :mrgreen:

Dan komt het dus helemaal goed.

[quote:a95d222c76="jelcopaalhaar"]wat is OSX? :?[/quote:a95d222c76] OS X staat voor Operation System X, of besturings systeem X.

Je hebt enkele besturingsssystemen, zoals Windows, Macintosh, Linux…
Net zoals je in Windows versienrs. hebt, ( 2000, XP, 98…) heb je dat ook bij een macintosh.
Mac 10.4 bv, X = 10 (Romeins cijfer).
dus OS X = Mac os X, mac os 10 …

[quote:e0a973808f="unSOUND"]in Windows moet je rechts in de taakbalk de iPod verwijderen bij het "remove hardware" icoon.[/quote:e0a973808f] Als alternatief kun je ook in het lijstje van de bron (met bibliotheek, Music Store en afseellijsten) op het knopje klikken, rechts van de iPod daar. Dit scheelt een klik en dan hoef je niet de veilig verwijderen optie van windows te gebruiken.