iPod Video

Mensen,

Ik ben er aan denke of ik mijn oude 20GB 4G iPod zal verkopen voor een iPod Video, 30 GB model, vind het alleen zo jammer dat de iPod zo kaal wordt geleverd, zonder lichtnetadapter enzo.

Heel jammer ook van dat firewire, heb ik net firewire, schaffen ze dat ook alweer af, rare bedoeling bij Apple. Zal ik de mijne die dik een jaar oud is verkopen, of opgebruiken en wachten tot een 6e generatie iPod?

U zegt 't maar !

ik zou hem kopen als je hem echt wil, je kan je oude lader nog steeds gebruiken op de nieuwe...

De vraag is of je hem echt nodig hebt, ben je nog tevreden met je huidige en voldoet ie nog qua capaciteit dan zou ik hem lekker houden.

Ik wacht misschien nog ff, ik moet ook de dock d'r bij verpatse, ik heb nog een oud dockingstation he.

Dat AV Connection kitje is ook nog eens €100 (ik wil 'm ook echt volledig benutten) en die Radio Remote €50, tsja, dat is beklopt, VEEL te duur!

Nou ik ben met die iPod 5G heel erg tevreden, en ik zou hem zeker kopen. Ik heb ook een firewirekabel, maar dat komt omdat mijn lichtnetadapter firewire is en toen moest ik een firewirekabel hebben... Maar die nieuwe iPod is echt een prachtig ding hoor!

Geen me nou eens een dijk van reden waarom ik de iPod 5G zou moeten hebben en dan bedoel ik ook heel overtuigend!:P

Porno op je iPod. :wink:

Geintje. Maar de videofunctie + uiterlijk van de nieuwe iPod gaf voor mij wel de doorslag mijn iPod Photo te verkopen en de nieuwe 5G te halen! En heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Oja, die av connection kit is onzin, voor 150 euro! Je kunt beter wachten, volgens iLounge’ voorspellingen voor 2006 komen er heel veel nieuwe docking stations met remotes. Nu al is er de DLO HomeDock Deluxe met on-screen bediening (dus je iPod menu en alle functies via je tv scherm) met remote etc. Die kost 149 dollar uit mijn hoofd.

Of het nieuwe Griffin Homedock met dezelfde eigenschappen als hierboven, alleen ziet het er net wat veelbelovender uit, en je kunt internet aansluiten op het dock voor radio via internet (en nog wat functies). www.griffintechnology.com

Succes

Jaja, we gaan nog ff wachten, maarja, mijn huidige iPod wordt er niet beter op he, wel hier en daar wat krasjes, maar daar kan ik mee leven.

Blijf maar stimulerende woorden schrijven in dit draadje! :smiley:

[quote:8eee88c3a6="iHoutem"]Geen me nou eens een dijk van reden waarom ik de iPod 5G zou moeten hebben en dan bedoel ik ook heel overtuigend!:P[/quote:8eee88c3a6]

Half Life ?

Maar dan de vraag welke kleur iPod, de witte of zwarte? Wat is mooier en is het probleem met die dopjes nou eindelijk verholpen?

je kan toch je oude docking station gebruiken met de nieuwe ipod? of heb ik het nu mis ? je krijgt er een verloopstukje bij stond mij bij.

Joa, dat zou best kunnen, maarja, dan heb ik geen S-video uit enzo enzo he, en geen mogelijkheid voor een remote