iPod Windows naar Mac

Ik kan een Windows iPod overkopen van iemand. Ik heb eens een keer gelezen dat het makkelijk is om die klaar te maken voor Mac. Weet er ook iemand hoe je dat precies moet doen?

Een iPod == iPod, je kan dr software voor installeren op je WinDOS of Mac machine. Maakt voor dat apparaat verder niks uit....

Software trek je gewoon van de Apple sijt

de nieuwe, G3, werken op Mac en Windows

Is het zo dat mijn Mac geformateerde iPod ook aan een pc kan hangen. Hte is voor mij van belang dat alleen de HD zichtbaar wordt. De muziekfiles is niet belangrijk.

Weet iemand dit

[quote:0c3d9078f2="Hans de Bijl"]Is het zo dat mijn Mac geformateerde iPod ook aan een pc kan hangen. Hte is voor mij van belang dat alleen de HD zichtbaar wordt. De muziekfiles is niet belangrijk.

Weet iemand dit[/quote:0c3d9078f2]
In principe niet, windows herkent geen HFS+ schijven,

als je hem helemaal niet als mp3-speler gebruikt, zou je kunnen overwegen hem FAT32 te formatteren, die zien beide platformen. maar dan is het puur een firewire HD geworden, en ik weet niet of je hem daarna weer terug kunt toveren naar een HFS+ iPod.

Er zijn shareware apps die HFS+ schijven bereikbaar maken, maar die werken soms wel, soms niet.

Dat het makkelijk zou zijn om een oude ms ipod te gebruiken op een mac, dat durf ik te bestrijden. Het aansluiten op itunes is geen probleem. Alles werkt in princiepe. Maar updates e.d. kun je hem niet geven.

Onze 5 Gb iPod is windows geformatteerd. De eerste nummers zijn vanaf een windows computer naar de iPod gegaan, en de rest vanaf mijn powerbook. Gaat prima tot nog toe. Van niet kunnen updaten heb ik geen last. Mis ik veel? Ik dacht aanvankelijk dat ik de software moest omzetten, maar tot nu toe was er nog geen noodzaak voor.