iPod wordt herkend door Windows, niet door iTunes?

het is vaak voorgekomen bij andere gebruikers en er zijn meerdere posts geplaats over dit probleem, maar toch is er geen echt oplossing ervoor? ik heb alle tips en tricks op het forum en elders van het internet geprobeerd, heb zelfs geprobeerd om muziek via poddox en ephpod te importeren zodat itunes er niet eens aan te pas hoefde te komen maar zelfs dat werkt niet.

[i:a18d7b9425][b:a18d7b9425]Wie weet hoe iTunes mijn ipod alsnog kan herkennen zodat ik muziek kan importeren?[/b:a18d7b9425][/i:a18d7b9425]

Hij werkt namelijk normaal. Er staat helaas geen muziek meer op omdat ik ook de software hersteld heb, dus het enige probleem is dat iTunes mijn pod niet herkent.

Wie kan me met dit probleem helpen?
Het is een 30GB iPod Photo, werkte voorheen perfect! Maar nadat plots de software automatisch is hersteld (hoe dat is gebeurd vraag ik me ook af, het was ineens zo nadat ik me ipod had ontkoppeld), werd hij niet meer door iTunes herkent.

gegroet,
raoul.one

Hier de oplossing van Apple zelf: [url=http://support.apple.com/kb/TS1363?viewlocale=nl_NL]iPod verschijnt in Windows maar niet in iTunes[/url].