IRC Client

Welke IRC Client raden jullie aan om te gebruiken onder OS X? Zoek er een die er wel een beetje uitziet en lekker snel werkt.

De mooiste die ik in mijn old skool irc dagen gebruikte was [url=http://versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/2258]Jediknight[/url]. Maar de meest praktische was [url=http://versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/9449]Ircle[/url]

SNAK is een van de beste op dit moment. http://www.snak.com

[url=http://www.akwairc.net/]AkwaIRC[/url] vind ik een hele goede. Hij is nog niet helemaal zoals hij zou moeten zijn, maar de updates komen er wel!

Vergeet niet even te registreren!

[quote:d3050967f4="Adriaan Mol"][url=http://www.akwairc.net/]AkwaIRC[/url] vind ik een hele goede. Hij is nog niet helemaal zoals hij zou moeten zijn, maar de updates komen er wel![/quote:d3050967f4]

Mee eens!

Ik gebruik IRCle al heel lang, en ben daar zeer tevreden over. Het is extra leuk omdat je een Nederlander steunt door dat programma te kopen.

De meeste IRC-programma’s, als ze al niet gratis zijn, geven je een proefperiode waarin je het programma gratis kunt proberen. Wat ik een geweldig programma vindt hoeft nog niet het beste voor jou te zijn, dus maak gebruik van die proefperiodes en kijk wat lekker loopt voor jou.

Whymme