irritant probleem met ibook keyboard en mousepad (in mail)

als ik soms een berichtje aan het typen ben in mail, dan springt de muis ergens anders heen en vernaggelt mijn hele email. dit gebeurt regelmatig, en is echt superirritant. zelf denk ik dat het aan de muispad ligt. het is geen bug of zo volgens mij. op andere notebooks heb ik dit niet. is dit nu mail die vreemd aan het doen is of komt het gewoon omdat mijn pols op de muispad ligt.

hebben hier meer mensen last van ?

Waarschijnlijk toch die pols die op je mousepad ligt, heb je het bij andere programma's waar je zaken moet typen (bv. in word) er ook last van?

Dat je het niet op andere notebooks overkomt, verklaar ik doordat je waarschijnlijk een 12’ ibook gebruikt (die zijn kleiner, dus je polsen rusten eerder op de mousepad).

Je kunt trouwens ook even kijken of de functie 'Negeer onbedoelde invoer via stuurvlak' aanstaat in de 'stuurvlak' settings onder 'toetsenbord en muis'. Daar staat ook de optie om het stuurvlak uit te schakelen indien je een externe muis hebt aangesloten.

thx. nee, 14'' inch ibook. ga die optie eens bekijken

ik ken het "probleem". als ik bezig ben ligt mijn linkerhand dicht bij het touchpad, en dan is niet veel nodig om de cursor alle kanten op te laten schieten. het went wel. zie ook http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=6938 freaken met je mousepad

onderwerp bestaat niet

opnieuw dan http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=69382 sorry, weet niet wat er fout ging