is Apple in de war met software updates?

Updates deze week bij Apple:

iPod update 2004-04-28: http://www.apple.com/support/downloads/ipodupdate.html
iMovie update 4.01: http://www.apple.com/support/downloads/imovieformacosx.html
iTunes update 4.5: http://www.apple.com/support/downloads/itunes.html
QuickTime update 6.5.1: http://www.apple.com/support/downloads/quicktime.html
FireWire audio update 1.0.8: http://www.apple.com/support/downloads/firewireaudiodriverupdate.html

En allemaal [u:4bb06735e8]NIET[/u:4bb06735e8] via software update! Wat is hier nou weer de achterliggende deal van? Zit ik een beetje allemaal losse installers te downoaden!?

Wie heeft hier nog meer last van?

Yeps helemaal hetzelfde......

ΛΛ

valt toch reuze mee? Wees blij met weer wat updates. Via software-update was makkelijker geweest. Wellicht de volgende keer weer.

[quote:91e16fa88a]valt toch reuze mee? Wees blij met weer wat updates. Via software-update was makkelijker geweest. Wellicht de volgende keer weer.[/quote:91e16fa88a]

Oja, ik heb dat softwareupdater wel ergens voor gekocht en dan moet ik ook nog eens m’n handjes dichtknijpen en god op m’n knieen danken als Apple wat patches voor me uitbrengt ??

Waar is die software updater dan voor?? Zelfs m$ handelt dit beter af.

Klopt allemaal, maar er zijn wel ergere dingen om je druk te maken, zo bedoel ik het.

Wat let je om te switchen?

Vind ik nou ook. Maar om op de vraag te antwoorden. Het komt regelmatig voor dat updates pas een dag later in Software Update verschijnen. Voor de ongeduldigen: zelf even downloaden. En anders even wachten. Heeft ook het voordeel dat je kunt afwachten of er geen bugs inzitten. :roll:

ik vind t ook gek. Misschien is er wel een reden voor. Software update is heel goed & belangrijk vanwege de vele updates van Apple. Overigens worden de programma's vrijwel altijd beter na een update, dus houden zo. Ik wacht even totdat i in de software update verschijnt.

staan inmiddels allemaal keurig in software update

we worden dus weer keurig bediend

ik ook weer blij :)

Raar, die software update: [i:a60eeaccf1]'Zorg dat u toestemming hebt om te schrijven naar /tmp/501/TemporaryItems/com.apple.SoftwareUpdate en probeer het opnieuw.'[/i:a60eeaccf1]

iTunes doet ie wel, Quicktime niet…

[quote:e6b87c30b2="Tjerker"]Raar, die software update: [i:e6b87c30b2]'Zorg dat u toestemming hebt om te schrijven naar /tmp/501/TemporaryItems/com.apple.SoftwareUpdate en probeer het opnieuw.'[/i:e6b87c30b2]

iTunes doet ie wel, Quicktime niet…[/quote:e6b87c30b2]

Deed-ie bij mij ook. Even een ouderwets herstartje gedaan en voila het werkte wel. Uitloggen was waarschijnlijk voldoende geweest.