Is het een beetje soepel Gamen op een eMac

Hallo,

Ik overweeg van mijn hudige iMac g3/600 over te stappen op een eMac g4/800. 1 van de redenen is dat ik RtcW en andere nextgen-games soepeler wil spelen dan op mijn huidige iMac. Heeft iemand ervaring met dit spel of vergelijkbare spelen ? Vertel het me dan, voordat ik een verkeerde keus maak of juist om me aan te moedigen vandaag nog naar de AppleStore te gaan!!!

Hankie

Ik denk dat de stelregel, hoe meer geheugen hoe beter, voor de nieuwe games opgaat. Ik zou er minimaal 512MB in laten zetten en denk dat je aan de eMac dan een goede machine hebt.

Hoi, Ik heb Warcraft 3 draaien op m'n eMac 800 Mhz en 512 Mb RAM. Alle details op high, en resolutie op 1280 bij 960 (32 bit) en het draait als een tierelier (wordt alleen wat trager wanneer je met meer dan 3 spelers speelt). Single player gaat trouwens perfect.

Ik heb ook een demo van RTCW gespeelt en die liep ook soepel, alleen op een resolutie van 1024 bij 768.

Hopelijk heb je er wat aan…

Mazzel

Bedankt voor de adviezen. Het wordt of een iPod 20 Gb of een eMac (nog effe doorsparen)

Hankie

dan zou ik toch voor de eMac gaan ipv de iPod hoor

ik heb een emac 700 mhz met 640 mb ram en de meeste nieuwe spellen doen het wel maar niet op de aller hoogste resolutie. Dit is vanwege het cache tekort... geloof ik. Zit maar 512 k l2 cache in... Het maakt de eMac minder snel, maar nog steeds razend snel ;) heb je weer lekker veel aan

:stuck_out_tongue:

in ieder geval speel ik dat RTCW MP demootje vrij veel en op 1024 x 768
32 bit high detail loopt alles just fine!

– butch –

Hello maceteers,

Het is toch een …uhhh… iPod geworden. Maar thnx for the advises. (wel meteen een 20GB gekocht offcourse!!!0

Hankie