Is "One More Thing" op zijn retour?

Geen podcasts meer en het laaste nieuws feit / bericht is van datum 29-12.
Winterstop?

Het forum werkt gelukkig feilloos.

Uhh de website lade niet door. Bleef hangen

website is not made for iPhone 7

Drie nieuwe topics met dezelfde vraag, daar zal het niet aan liggen dus.
Toch maar twee verwijderd.

Zo’n dipje noemt een normale Nederlander vakantie ! Oftewel even andere prioriteiten.

Het heeft denk ik deels ook te maken met de sfeer en bepaalde uitlatingen de laatste tijd. Ieder topic en nieuwsbericht wordt aangegrepen om persoonlijke vetes uit te vechten lijkt het zo.

Mee eens.

OMT is niet meer op zijn retour, dat was vier jaar geleden.

Bij mij blijft de site vaan hangen als ik wat heb gepost. Lijkt net of mijn bericht niet wordt geplaatsts maar blijkt dan toch geplaatst te zijn.

En ook denk ik dat de site niet veel meer te bieden heeft. Als je een week de site niet bezocht hebt heb je niks gemist. De zelfde berichten staan dan nog op de homepage.

 1. Apple is op zijn retour. Al 5 jaar geen nieuwe macs (echte nieuwe dan)
 2. Facebook is veelkoppig monster dat met groepen forums verslindt.
 3. MacOsx.nl, zo heette dit eerst, heeft in iOS tijdperk niet meer zoveel omhanden. Met de Google Chrome tempo fancy-pants updates van OSX is er aan het modden en tweaken van OSX geen eer meer te behalen
 4. Hipstergrannies (55+ vrouw die zwarte uitgroei netjes grijs verft, in jeans of zwart met neonstreep ren-legging en op roze Nikes) is Apple’s belangrijkste klant, immers de enige categorie die nog lekker met geld naar gadgets smijt, en dat zijn van die ik zoek het zelf lekker uit types, want ik ben niet oud. Die komen hier ook niet.
 5. Wie bezoekt er nog sites…

Al ruim elf jaar lid van het forum en tweemaal zo lang Mac-fan. Naar mijn idee is Onemorething.nl niet uit, maar komt Apple al jaren met weinig nieuwswaardig spul op de markt.

[quote=computer space url=http://www.onemorething.nl/community/topic/is-one-more-thing-op-zijn-retour/#post-3026243 time=1483426833]1) Apple is op zijn retour. Al 5 jaar geen nieuwe macs (echte nieuwe dan)
[/quote]

 • 2012 MacBook Pro Retina
 • 2013 Mac Pro
 • 2014 iMac 5K
 • 2015 12" MacBook
 • 2016 MacBook Pro Touch Bar

Ik betwijfel of de vijf jaar ervoor veel spannender waren.

Wat er in 2017 in ieder geval niet verandert: zeuren om het zeuren.
Cheers! :sunglasses:

Als jij eens in de 2 jaar op het forum post ben je net zo schuldig aan het doodbloeden van OMT. Het is de laatste twee jaar wel heel rustig aan het worden hier.

[quote=no_poo url=http://www.onemorething.nl/community/topic/is-one-more-thing-op-zijn-retour/#post-3026260 time=1483432652][quote=computer space url=http://www.onemorething.nl/community/topic/is-one-more-thing-op-zijn-retour/#post-3026243 time=1483426833]1) Apple is op zijn retour. Al 5 jaar geen nieuwe macs (echte nieuwe dan)
[/quote]

 • 2012 MacBook Pro Retina
 • 2013 Mac Pro
 • 2014 iMac 5K
 • 2015 12" MacBook
 • 2016 MacBook Pro Touch Bar

Ik betwijfel of de vijf jaar ervoor veel spannender waren. [/quote]

 • 2006 Overstap naar Intel (wat betekende dat Apple eindelijk krachtige processors in de notebooks kon stoppen)
 • 2007 iPhone (De vernieuwing in smartphones en hoe we met mobiele telefonie en internet omgaan tegenwoordig)
 • 2008 App Store (De manier waarop we met software omgaan is hierdoor veranderd)
 • 2010 iPhone 4 (Het eerste retina display)
 • 2010 iPad (Het heeft ervoor gezorgd dat we nu makkelijker op de bank kunnen internetten.)
 • 2011 iCloud (Uiteraard niet het meest innovatief, maar wel Apple’s meest innovatieve en succesvolle online opslag mogelijkheid. En in dat jaar overleed Jobs ook en hoewel ze dat waarschijnlijk niet wilden, moet dat toch impact in de bedrijvigheden hebben gehad.)

MacBook Pro Retina is natuurlijk fantastisch, maar is een voortborduring op de iPhone 4 die het eerste retina display had. De nieuwe Mac Pro is een werkelijk een heel mooi product, maar is sinds 2013 niet geupdate. 12" MacBook zie ik meer als een studie waar de nieuwe MacBook Pro’s een verbeterde versie van zijn. Die Touch Bar moet zich nog bewijzen.

En on topic. One More Thing blijft een site die op vrijwilligers en hobby-isten draait. Wellicht dat het de afgelopen week iets rustiger is, maar ik zie regelmatig toch wel nieuwe nieuwsberichten voorbij komen.

De Heren doen het als hobby en hebben het druk met de dagelijkse werkzaamheden waar de boterham mee op de plank komt. En  is langzamerhand niet meer zo spannend. Er zijn geen leuke praatjes meer te vertellen.

Komkommertijd. Hoewel iCulture sinds het nieuwjaar toch meer dan tien postings op de frontpage heeft weten te kwakken.

Natuurlijk doen de mannen een hobby, maar als je als serieuze site zo lang uit de lucht bent is het over het algemeen wel verstandig om een korte vakantie-stop aan te kondigen. Ik vroeg me de afgelopen dagen ook al af waarom er niet eens een ‘gelukkig nieuw jaar’ post op de frontpage af kon.