iSight, kan het met oudere CRT scherm bevestigd worden?

Een vraagje. Op werk zijn er alleen CRT schermen, ze willen iSight aanschaffen. Ik begrijp uit site van Apple dat er iSight en het klemmetje op flatscreens en ibooks bevestigd kan worden. Hoe zit het dan met CRT schermen? Valt zo'n ding niet steeds af?

[quote:85af68e95f="Susanne"]Een vraagje. Op werk zijn er alleen CRT schermen, ze willen iSight aanschaffen. Ik begrijp uit site van Apple dat er iSight en het klemmetje op flatscreens en ibooks bevestigd kan worden. Hoe zit het dan met CRT schermen? Valt zo'n ding niet steeds af?[/quote:85af68e95f]

Er zitten drie standertjes bij de iSight. Een voor achter aan een Flatscreen display. Eentje voor aan een laptop (iBook of Powerbook) en er zit eentje bij die je zou kunnen gebruiken voor boven op een CRT scherm.

En als je daar niet tevreden over ben bestaan er om de markt allerhande alternatieven. Kijk maar eens naar de iFlex. (zoeken op google) [/url]

Behalve die verschillende klemmetjes, zit er een stuk dubbelzijdig-tape-op-maat onder het meest gebruikte standaardje. Zelfs als je in een vliegtuig over de kop gaat blijft dat ding dan nog zitten.. :)