isync in menubalk werkt niet meer

hallo allemaal,

mijn iSync icoontje in de menubalk werkt niet meer, hij begint wel te draaien als ik op syncen klik maar vervolgens gebeurt er niks op mijn mobiele telefoon. Maar als ik iSync daadwerkelijk opstart, de applicatie zelf, en klik dan op syncen dan gaat alles prima.

maar ik wil juist vanuit de menubalk heel snel en makkelijk kunnen synchroniseren, waar kan dit aan liggen?

Ik heb het zelfde probleem... iSync werkt wel als ik het programma opstart, of mbv Salling Clicker via mijn telefoon sync.

Dat ligt aan Tiger. Apple heeft het synchroniseren in Tiger anders aangepakt en het is er niet handiger op geworden. Het sync icoon in de menubalk geld alleen nog maar voor de zaken die je via .Mac kunt synchroniseren. De extra apparaten zoals je telefoon moet je via het programma iSync met de hand synchroniseren. Precies zoals je zelf al beschreef.

Waarom ze het hebben gedaan? Geen idee, want de eerste opzet met 1 locatie voor alle synchronisaties was veel duidelijker.

Foutje, zie hieronder! :innocent:

[URL=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=53549&highlight=]Oplossing[/URL] probleem! ([URL=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=53549&highlight=]draadje[/URL])