itunes 3.0.1

Net nu ik X geupdated heb is er ook een iTunes update beschikbaar!!!! :lol: :D

De kerstcadeautjes blijven maar komen :D

Iemand al verbetering waargenomen?

oh ¿

gelijk ff kijken…

Eeuh sorry hoor maar volgens mij was deze update bij de update van 10.2.2 al beschikbaar...ik heb um in ieder geval al minstens 2 weken??

Raar, want ik zag hem niet toen ik 10.2.3 installeerden (ook niet bij de ipod update)

inderdaad....¿ maar nu is i ook al 3.0.1 ¿ en de update is ook 3.0.1 ¿ hoe kan dat¿

ik ging net bij een amder mac kijken, waar ik alleen nog het systeem had upgedate. en daar is itunes wel 3.0.1 maar ik kan wel de update installeren.. heel erg raar. :roll:

Dit is een bug. :shock:

het maakt toch niets kapot :?: :?: :?: :?: :?:

nee een gewone BUG.

precies een bug, ik had hem ook geinstalleerd, na 10.2.3 gekeken of er updates waren, de iTunes 3.0.1 geinstalleerd, reboot, weer gekeken en daar was hij weer (dit nog maar eens een keer gedaan en bleef gebeuren). Overigens geeft softwareupdate starten in de Terminal aan dat het systeem up-to-date is (dus ligt te fout misschien in de Programmatuur-update van Systeemvoorkeuren?)

en om eens een wilde gok te nemen waarom iTunes 3.0.1 overnieuw geinstalleerd moet worden: sinds 10.2.3 zijn de widgets die iCal, iSync, QuickTime etc gebruiken veranderd (eerste verandering die me opviel zijn de vergroot, minimaliseer en sluit knoppen linksboven die liggen nu wat dieper). Alleen in iTunes worden nog de oude widgets gebruikt. Ik denk dus dat iTunes geupdate moet worden dat ook de widgets daar goed werken, dat Programmatuur-update weet wat voor nieuwe er moet komen, maar dat die nog niet op de server staat

die dieperliggende knopjes zijn wel een verfraaing!

Uit gelijkaardige berichten bij Leon MacFreak blijkt dat dit voorkomt bij wie OS X in het Nederlands draait. De engelstalige OS X zou dit niet hebben.

heeft de update van iTunes ook zo'n platgedrukt verkeerslicht? Hmmmm dan heeft die update toch nog een waarde want alle metal-look-apps hebben dit nu behalve iTunes (als die niet is upgedate)

Neen.... iTunes heeft het niet, en QuickTime Player ook niet....

n. ik nam alleen aan dat hiervoor de update voor bedoeld was, overigens heeft QuickTime ook nog de oude widgets

QuickTime heeft bij mij na de 10.2.3 update nog "gewone" widgets... ??? Heeft iemand anders hier nog wat bijzonders over? Het ziet er anders uit met die Pillow Emboss buttons maar om te zeggen beter....

Betekend dit misschien dat er een QuickTime en iTunes update aan te komen zit? :lol:

iPhoto heeft ook nog "gewone" knoppen :wink: