itunes 9.2 + os 4.0.1 geupdate en alles kwijt op 3G

Hallo,

Mijn man heeft ook z'n 3G getracht te updaten....i-tunes 9.2, reservekopie, daarna nwe software...duurde eeuwigheid.
Alles gedaan wat gevraagd werd en nu heeft ie helemaal niets meer...geen contacten, foto's, wifi enz. het enige wat er nog op staat zijn z'n app's.
Nu hebben we begrepen dat je "back-up herstellen" kan doen, alleen wij kunnen die kreet nergens vinden!
Wie heeft voor ons de oplossing?

Groetjes en alvast bedankt!

Esmaralda

Sluit de iPhone aan je computer, waardoor je contact maakt met iTunes. In het tab 'samenvatting', staat dan de knop 'herstel'. Daarmee moet je de back-up kunnen herstellen.

Even in het zoekveld typen "iPhone herstellen" levert het volgende resultaat op:
http://www.onemorething.nl/community/?q=iphone+herstellen
Je kan vervolgens [url=http://www.onemorething.nl/community/topic/iphone-herstel-vastgelopen]hieruit deze mogelijkheid[/url] proberen.

als hij een kopie heeft gemaakt kun je toch ook simpelweg rechtsklikken op je iphone in itunes en dan kopie of iets in die trand aanklikken en dan zet hij de oude kopie terug met je spullen.

probeer eerst eens de iPhone gewoon los te koppelen en weer aan te koppelen. bij mijn 3G was ie na de update tergend traag en had ie NIETS meer... leek net een nieuwe kale iPhone met enkel de systeem software. Na het afkoppelen en aankoppelen ging ie ineens keurig netjes de rest er weer opzetten en na een tijdje had ik al mijn apps, foto's, muziek en contacten weer terug.