Itunes cd branden en uitpakken mp3 bij branden - MP3's uitpakken bij branden Itunes cd

Of het bij een vorige versie van Itunes was en hoe ik het gedaan heb geen idee, maar het was mogelijk om meerdere nummers binnen Itunes te selecteren en naar cd te branden, vervolgens vroeg het programma of je een mp3 cd wilde maken OF alle nummers wilde uitpakken. Nu krijg ik het alleen nog voor elkaar via toast, maar dat is een beetje omslachtig!!!

Wie weet raad???   ???

Welke versie van iTunes gebruik je?

Ik gebruik versie 2.0.4

Om een cd te branden in iTunes maak je eerst een afspeellijst. Hier sleep je al je nummers in. Als je hier mee klaar bent klik je rechtsboven in het venster op brand cd.

iTunes pakt dan automatisch al je nummers uit en brand ze op cd.

:0 Bedankt ik ga het zeker proberen!

Apple heeft hier ook een filmpje over. Deze kun je op deze link vinden: [url=http://www.apple.com/euro/itunes/theatre/burn.html]http://www.apple.com/euro/itunes/theatre/burn.html[/url]

Ter info:

MP3's zijn geen uit te pakken bestanden;
MP3's zijn geen gecomprimeerde maar gereduceerde audiobestanden; MP3's zijn audiobestanden waar enorme datareduktie op is toegepast. Alle informatie waarvan techneuten denken dat ze niet hoorbaar zijn wordt via een bepaalde routine (het MP3-protocol) verwijderd uit het origineel.
Terugrekenen wat bij de codering is weggegooid is echter onmogelijk. Mp3's zijn op de keper beschouwd zwaar verminkte originelen.