iTunes crash

Hallo, Vanochtend crashte mijn iTunes onder windows. Toen ik vervolgens iTunes opnieuw opstartte was mijn hele bewerkte library ineens weg. Kan ik nu weer opnieuw beginnen met uitzoeken of helpt iemand me uit de brand??

Alvast bedankt, Tim

Ik denk dat je hier niet zoveel specifieke informatie voor windws zult krijgen. Is wel heel lastig! Heb je een iPod? Dan staat de muziek nog op in ieder geval.(Je kunt deze van de iPod overplaatsen via een progje.) Verder weet ik niet waar de muziek naar toe is. Floriaan

In het menu geavanceerd zit een optie "verzamel inhoud bibliotheek". Probeer dat eens.

Welkom op dit forum, itimferrari. [url=http://discussions.apple.com/message.jspa?messageID=797432]Hier[/url] vind je een hele reddingsprocedure. Als dat niet helpt, kijk dan [url=http://discussions.apple.com/search.jspa?threadID=&q=crash+AND+library&objID=c150&dateRange=all&userID=&numResults=30&rankBy=10001]hier[/url].

Ik heb een iPod, welke helemaal volstaat met muziek. De muziek is echter niet het probleem, die staaat ook nog op mijn pc. iTunes/windows heeft alleen mijn library bestand vervangen voor een lege. Wanneer al miijn muziek dus weer in iTunes wil zetten, wat meer is dan er op mijn iPod past, dan moet ik alles weer opnieuw gaan beoordelen etc. Ook ben ik mijn afspeellijsten dan kwijt. Damm..ik baal hier echt van

Dat oorspronkelijke library xml-bestand. Is dat ook vervangen? Daarin staan namelijk de metatags, beoordeling enzo.

Ja ook deze is helaas vervangen...

Staat op de iPod niet ook een xml-bestand?

nee helaas niet

Zijn beoordeling hetzelfde op iPod? Probeer dan met een van [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=66574]deze[/url] progjes je muziek [b:a600809ef0]met[/b:a600809ef0] beoordelingen terug te zetten op je pc. Succes!