iTunes crashed steeds

Laatste tijd wel erg veel last van uitvallende iTunes.(er is geen zoekfunctie dus zo maar even. wordt er een beetje moe van :x Ben ik de enige?

Geen woede hier. Louter vreugd. Wat is het precieze probleem dan? Is het bij een bepaald liedje dat hij / zij struikelt? Dan kan dit bestand corrupt zijn.

Hij struikelt op bepaalde nummers en bij het rippen daarvan en dat van originele CD, geen kopieen.Kunnen originele Cd's ook corrupt zijn?

Of bschadigde cd's

ik heb precies hetzelfde... maar heeft niets met corrupte bestanden te maken. (volstrekte willekeur) en ik heb er sinds enkele dagen ook last van met iPhoto. Iedere tien minuten liggen ze er gewoon uit! :( voorkeuren wegflikkeren helpt niet... :cry:

[quote:65b18a14ed="Panthertje"]Of bschadigde cd's[/quote:65b18a14ed] Dat laatste zou het kunnen zijn. Op de gewone CDspeler hoor ik niks,maar die corrigeert het denk ik. De Cd was nieuw.Zijn er programma's om de fouten eruit te halen? En die vervelende pauzes in nummers hoe krijg ik die eruit.

[quote:b2e4b3f1d7="Torz"][quote:b2e4b3f1d7="Panthertje"]Of bschadigde cd's[/quote:b2e4b3f1d7] Dat laatste zou het kunnen zijn. Op de gewone CDspeler hoor ik niks,maar die corrigeert het denk ik. De Cd was nieuw.Zijn er programma's om de fouten eruit te halen? En die vervelende pauzes in nummers hoe krijg ik die eruit.[/quote:b2e4b3f1d7]

iTunes zou automatisch de fouten moeten corrigeren mist je dit uit hebt gezet (dat kan :wink: ) “Die vervelende pauzes…” bedoel je tussen de nummers of in een nummer zelf? Tussen de nummers kun je ook instellen. Ik zelf heb het zo staan dat ie het einde en het begin van de 2 nummers in elkaar over laat lopen.