iTunes geeft notificatie bij elk nummer

Sinds vandaag geeft mijn iTunes 4.7.1 bij elk nummer dat wordt afgespeeld een klein vierkantje weer in het midden van het scherm met het logo van iTunes en daaronder de tracknaam en artiest. Dit is erg irritant en ik weet niet hoe dit is aangezet. Hoe kan ik dit uitzetten?

Dat klinkt niet als een feature die bij iTunes hoort. Heb je misschien een iTunes controller als Synergy oid. geïnstalleerd?

of heb je toevallig growltunes geinstalleerd?

Dan heb je vandaag (of gisteren) vast een mooi nieuw tooltje geïnstalleerd... Butler misschien of You Control Tunes of zo.

Nee die dingen heb ik niet geinstalleerd. Heb gisteren en vandaag iLife05(alleen garageband en iphoto) en iWorks geinstalleerd, maar daar zou het toch niet aan liggen??

Zou het werken als ik de preferences weggooi?

Maak eens een screenshotje.

[quote:5c7671a7de="wjgmspeedy"]Maak eens een screenshotje.[/quote:5c7671a7de]

http://img258.echo.cx/img258/9789/afbeelding12wo.jpg

of klik http://img258.echo.cx/img258/9789/afbeelding12wo.jpg

Dat ziet er inderdaad uit als iets dat bij iTunes hoort :? Het is niet één van de controllers die ik ken. iTunes voorkeuren kun je eventueel even verplaatsen, kijken of dat helpt. Zoniet, kun je ze gewoon weer terug zetten.

nee, ik heb het al. Het ligt aan een itunes plugin van Quicksilver- daar staat opeens notificatie voor tracks aangevinkt :x

toch bedankt :innocent: