ITunes info bewerken probleem

Ik heb al een tijdje een probleem sinds ik Windows Vista heb. Ik kan bij veel nummers in mijn bibliotheek de info van een nummer niet bewerken. Dus titels, artiesten afbeeldingen etc. kan ik helemaal niet aanpassen.. de vakjes kunnen niet geselecteerd worden en het hele venstertje is lichtgrijs.

Wie weet waar dit aan ligt en hoe ik dit op kan lossen? Ik wil wel graag alles netjes in mijn bibliotheek hebben met de goede titels.

HELP :o

Veel Vista-gebruikers zul je niet aantreffen op een Mac-forum. Misschien iets voor het [url=http://gathering.tweakers.net/]Tweakers-forum[/url]?

Op Tweakers kom ik helaas niet, ik heb geen geldig e-mailadres (hotmail). Ik weet tenslotte ook niet zeker of het wel aan Vista ligt... Ik zal eens kijken op een ander forum. Als iemand hier een antwoord kan geven op mijn vraag dan is die van harte welkom.

Wellicht dat je hier nog wat dingen tegenkomt: http://discussions.apple.com/category.jspa?categoryID=150

Ik heb eigenlijk geen problemen met iTunes en Vista?

Kijk even in de verkenner of de betreffende bestanden het kenmerk 'alleen lezen' hebben. Dan kan je namelijk de info niet bijwerken. Schakel op de map iTunes Music dat vinkje uit en laat het voor alle onderliggende mappen en bestanden gelden, dan heb je er denk ik geen last meer van.