iTunes (iPod) meerdere accounts?

Ik en mijn vriend hebben allebei een iPod. Maar we hebben maar 1Apple met iTunes.

Aangezien we allebei nogal andere smaak van muziek hebben vraag ik mij af het mogelijk is om meerdere accounts in iTunes te maken.

Iemand ervaring mee, of tips?

Juul

Geef op je Mac, in OSX ieder z'n eigen login dan heeft iedereen z'n eigen voorkeuren en dus ook eigen speelijsten in iTunes.

thank you :)

Je kunt toch gewoon voor ieder een eigen mapje (=afspeelijst) maken aan de linkerkant van het iTunes venster. Ieder sleept (=copiëert) zijn muzieksmaak uit de Bibliotheek en zet alleen die map op zijn/haar eigen iPod. Zo simpel is het toch?! :P

[quote:453fe5265d="Oppie"]Je kunt toch gewoon voor ieder een eigen mapje (=afspeelijst) maken aan de linkerkant van het iTunes venster. Ieder sleept (=copiëert) zijn muzieksmaak uit de Bibliotheek en zet alleen die map op zijn/haar eigen iPod. Zo simpel is het toch?! :P[/quote:453fe5265d]

Moet je wel even je Ipod van “automatisch alles bijwerken” afhalen. Je kunt dan aangeven welke afspeellijsten er bijgewerkt moeten worden.

Dat is dan de volgende stap, maar logisch genoeg lijkt me. Deze mogelijkheid zit onder de knop iPod-opties, en alleen als een iPod is aangekoppeld, in het iTunes venster rechtsonder.