iTunes onthoud machtiging niet meer

Ik heb het forum doorzocht maar niemand met hetzelfde probleem gevonden. In iTunes heb ik een heel irritant probleem. :x Elke keer als ik het programma opnieuw opstart is hij de machtiging van mijn account kwijt. Hierdoor sync hij nieuw aangekochte muziek en programma's niet met mijn iPhone. Bovendien stopt hij elke keer met afspelen bij een aangekocht nummer. De enige oplossing is bij elke start van het programma in het menu duiken om te machtingen. Daarbij moet ik ook elke keer mijn wachtwoord ingeven wat heel omslachtig is. Heeft iemand een oplossing voor dit irritante probleem?

Repair permissions doen? Lijkt me sterk dat dit de oplossing is, maar zou het eens proberen.

En je kan de plist bestanden eens weggooien.

Als dat niet werkt, de applicatie weggooien en opnieuw installeren.

Repair permissions heb ik gedaan. Dat lost het niet op. Waar vind ik die 'plist' bestanden? Waarvoor dienen deze bestanden?

"~/Library/Preferences/com.apple.iTunes.secure.plist' "~/Library/Preferences/com.apple.iTunes.plist" en nog meer files waar iTunes in voor komt.

En wat wis ik met die bestanden? Ben ik mijn muziek dan kwijt? Het laatste wat ik wil is mijn muziek kwijt zijn :cry:

Je muziek bestanden staan ergens anders. Je bibliotheek files staan onder je profiel/Music, dus met het verwijderen ben je alle instellingen van iTunes kwijt, behalve de gegevens over je muziek bestanden en de muziekbestanden zelf.

Het probleem is opgelost! Vriendelijk bedankt!