iTunes speelt niet meer na ontwaken uit sluimerstand.

Na ontwaken uit de sluimerstaand speelt bij mij iTunes niet meer af. Ook als ik iTunes eerst afsluit en daarna de sluimer in ga en opnieuw iTunes opstart kan ik geen nummers meer afspelen,ik moet kompleet herstarten,lijkt wel OS 9 !javascript:emoticon(':x') Ik heb een G4 800 QS en iTunes 3.01,OS 10.2.3. Ik heb het programma al opnieuw geinstalleerd,maar weer hetzelfde. Ik dacht eerst dat het aan die iCommune plug-in lag,die heb ik verwijderd,maar het probleem blijft. Heeft dit te maken met die sluimerproblemen van deze G4 serie of herkent iemand dit op andere machines ?

Alvast bedankt, MacCloud.

zorg eens dat je he preferences weggooid, en je itunes verwijderd en installeer het opnieuw... dat ie niet verder gaat met afspelen is normaal na sluimerstand, maar als je uit sluimerstand gaat moet ie na het drukken op play het weer doen! Op mijn ouwe macjes zette de comp na sluimerstand het audiovolume op 0.. heel irri... misschien is dat bij jou ook wel zo :)

maar zoek alle bestanden die met iTunes te maken hebben (behalve je
mp3’s :wink: ) en gooi die weg en installeer het opnieuw… misschien moet je
je systeem even updaten

waar ook een grote kans op is: check this first
Bij hulpprogramma’s staat “Schijfhulpprogramma” daar moet je naar
schijf-ehbo gaan en dan je hd selecteren en dan “herstel volumebevoegdheden”

waarschijnlijk doet ie het wel weer als je dat heb gedaan…


[b:1506eaf5dc]butch[/b:1506eaf5dc]

Hallo Butch,

Bedankt voor je reaktie.
Ik heb eerst alle prefs weggegooid,en moest toen iTunes opnieuw instellen,dat ging goed,overigens niet mijn speellijsten en bibliotheek weggegooid.
Daarna de volumebevoegdheden van de schijf waar 10.2 opstaat hersteld,maar het probleem blijft.
Overigens zijn die problemen ontstaan toen ik de bibliotheek heb verpaatst naar een aparte schijf “audio”,waar ik via schijf EHBO de volumebevoegdheden niet kan herstellen,zucht.
Na opnieuw opstarten werkt het wel zoals ik wil,dus is het raar dat dat vanuit sluimer niet gebeurd,zit er ergens anders nog een addertje onder het gras ?

Groeten MacCloud.

misschien is audio een partitie op je schijf of gewoon een andere hd waar je niet de bevoegdheden over hebt met je normale account. Ik zou dan maar proberen je bibliotheek op schijf te zetten waar je itunes ook van opstart, kijken of ie het dan weer doet... 8)

:) :) :) :) :) Butch ! Bingo !

Ik heb inderdaad een aparte HD voor audio en via :apple: i,kwam ik erachter dat de bevoegdheden van die schijf niet dezelfde waren als de schijf waar iTunes op staat,ik heb de audioschijf dezelfde bevoegdheden gegeven en ja hoor…muziek !

Thanx :smiley:

het is officieel...

dit is de eerste keer dat ik iemand heb geholpen… :slight_smile:


[b:36acb07e45]butch[/b:36acb07e45]