itunes vraagje voor specialisten

mijn dochter heeft op haar pc per ongeluk haar mappen afspeellijstenen verwijderd uit haar programma itunes. Ondertussen heb ik het programma itunes verwijderd en herinstalleerd maar de mappen komen niet meer terug. Op een andere pc is dit wel het geval daar zien we nog alle mappen staan. daar ze die mappen heeft verwijderd zegt haar ipod dat hij niet kan crononiseren daar de mappen niet meer bestaan.dus ,ze kan haar ipod niet meer gebruiken voor het ogenblik op haar pc.Wie kan ons helpen alvorens we een format doen op haar pc?

- Connect the iPod to your PC. If iTunes starts syncing (ie erasing) your music automatically, hit the X in the upper right hand corner of iTunes display, to the left of the search box, to stop it.

  • In Control Panel, Portable Media Devices, double-click your iPod.

  • In the Tools menu -> Options, in the View Tab, check “Show hidden files and folders.”

  • Navigate to the Music folder. On my 2nd gen 'pod, the full path is
    Portable Media DevicesNaam iPodiPod_ControlMusic

  • Select all the music folders, and drag and drop them into a folder on your hard drive, or directly into iTunes.

Volgens mij kun je in itunes de bronmap aangeven waar itunes normaal zijn muziek opslaat. Als hij deze niet meer automatisch vindt kun je in je voorkeuren de nieuwe map aangeven waar de muziek wel staat.

Een andere optie is de muziek uit de map (als je nog weet waar deze staat) gewoon opnieuw in itunes slepen, de bestanden worden dan automatisch gecopieerd.

succes!

volgens bedoelt hij dat ze de muziek echt verwijderd heeft.

Het betreft een windows pc ? waarom dan niet gewoon systeemherstel met een systeempunt van voor dat de dochter mappen heeft verwijderd?

[quote:679c25beae="prutse"]Op een andere pc is dit wel het geval daar zien we nog alle mappen staan. [/quote:679c25beae] Zie je hier alleen de mappen ( playlists ? ) staan, of ook de muziek ?

ik heb cincro gedaan op de ipod,dan itunes uitgeschakelt en dubbel klik gedaan op de ipod,dan kwam ik idd in het menu en kon ik afspeellijsten selecteren.maar dan begon weer mijn probleem,hoe krijg ik die mappen op die pc?? heb gekeken op de verkenner van de verwijderbare schijf(ipod)dus.maar daar vond ik ook de mappen niet in terug???

het gaat idd over een windows XP .heb eerder al een systeemherstel gedaan ook met de hoop dat dit ging lukken maar dat leverde jammer genoeg niks op.

mijn probleem is opgelost! :D ik heb de ipod van mijn dochter geformateerd en dan terug aangesloten op de pv.nu staan er op de ipod en op itunes dezelfde mappen die ik zelf heb aangemaakt.de mappen die ze verwijderd heeft komen niet meer terug!! maar het werkt toch terug!! en er is geen format moeten gebeuren op haar pc. alvast bedankt voor jullie hulp

Rechtbovenin je post staan een paar knoppen met bewerk ertussen :wink:

Btw. Fijn dat het is gelukt :expressionless: