iTunes waarschuwingen voor verwijderen van nummers

Hallo,

Ik heb (waarschijnlijk) een simpele vraag over iTunes.
Voorheen kreeg ik altijd een melding/waarschuwing als ik een nummer wilde verwijderen, je kent ze wel.
Je kunt dan in dat venstertje drukken op 'Niet Opnieuw Tonen' of iets dergelijks, wat ik dus gedaan heb.
Maar nu komt het wel eens voor dat ik per ongeluk een nummer verwijder, omdat hij niet meer eerst een
waarschuwing geeft of ik deze handeling wel echt wil verrichten.

Mijn vraag dus: Hoe zorg ik ervoor dat deze waarschuwing weer terug komt?

Groetjes

In je voorkeuren:

[img]/uploads/community/6e3020d67c7664f603c01db85b45da9968fabb93_0.png[/img]

Heel erg bedankt, het is inderdaad gelukt op deze manier!

;-)