iTuneskaart en appstore

Hoi,

als ik in de winkel een iTuneskaart koop voor bv. 15 euro, is het dan mogelijk om daarmee applicaties in de appstore te kopen?
Ik heb namelijk geen bankkaart die compatibel is met de iTunes mogelijkheden dus dat zou dan wel de ideale oplossing zijn :lol:

Hartelijk dank!

Dat kan inderdaad. Met dit tegoed kan je alles wat via de iTunes store te koop is kopen. Je kan trouwens ook zonder credit card gewoon in de iTunes store shoppen hoor het heet click and buy geloof ik en het werkt met een machtiging op je betaalrekening.

Als je de kaart gebruikt heb je zelfs geen click en buy nodig.

kan idd, zijn al veel topics voor geopend. Maar nog even kort. -iTunes store = muziek + apps (+ films & muziekvideo's waar van toepassing) -betaling is mogelijk met creditcards, gift certificates, en click & buy -voor je iets kan kopen hbe je wel een account nodig, maar dit kan ook aangemaakt worden met bijvoorbeeld je gmail adres.

Hartelijk dank voor de uitleg! Ik dacht al dat het kon, maar ik was niet helemaal zeker, bij deze kan ik dus rustig zo'n kaartje gaan kopen morgen :lol:

Vooral niet slim zijn en proberen om vooraf een account aan te maken. Gewoon in de iTunes Store op de knop Inwisselen klikken en de stappen daarna doorlopen. Dan krijg je netjes een account zonder betalings-mogelijkheid maar met het tegoed.

Die click and buy werkt niet in belgiƫ... Enkel in Nederland.

@Domoarigato

Dat is jammer, ik vind ClickandBuy erg makkelijk in gebruik.
(de naam zegt het al)

Click and Buy is ook niet beschikbaar voor mensen onder de 18.

Hmm en toch ben ik geen 18 :o

Maar gelukkig heb je helemaal geen click en buy nodig. Zie [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=116479]hier[/url] precies dezelfde discussie inclusief het positieve resultaat.