iweb commentaar

hallo, ik hoorde laatst dat er een programma is dat als je in iweb een site maakt met een blog (dan kun je daar commentaar geven tenminste als je het op .mac acount zet) dat je dan zonder .mac account, en dus op een andere host je site zet, dat dan mensen wel een commentaar kunnen gaan geven. maar hoe moet dat?

[url=http://macupdate.com/search.php?keywords=iWeb+Comments&os=macosx&button.x=0&button.y=0]Dit[/url] heb ik kunnen vinden. Zelf nog niet gebruikt maar dat ga ik zeker even doen.

iComment: [url]http://web.mac.com/cbrantly/iWeb/Software/iComment.html[/url]

heeft iemand ervaring met iwebextender? kun je dan counter, commentaar en dat soort dingen gewoon doen terwijl het niet op .mac staat?

Ik heb IComment gerbuikt en het werkt opzich wel prettig, maar je moet elke keer als je je blog bijwerkt er wel weer overheen gooien. Dat is wel een nadeel, ik hbe nu een proef abonnement op .mac en ga er denk ik wel op over, mede omdat ik het leuk vind als mensen reacties kunnen plaatsen.

Ik heb die Webextender eens bekeken en ik snap er niks van. Kan iemand mij de mogelijkheden ervan eens uitleggen in verstaanbaar Nederlands en met vbn.?

THX