iWeb kloon

[url=http://www.versatel.nl/vrijetijd/multimedia/software/articles/2006/02/16/web-creator-prijsvraag/index.xml]Tele2[/url]

Dit zag op de site van Tele2(voorheen Versatel). Het doet me heel erg denken aan iWeb :?

Tjonge jonge, Apple is ook overal de eerste in :wink:

en iWeb is weer een ''kloon'' van RapidWeaver en dat WebCreator [b:e0d87d94e9]3[/b:e0d87d94e9] van jouw link klikt ook wel of het al iets langer dan iWeb bestaat..

Zo orgineel is Apple dus niet…

kloon op kloon op kloon maakt het niet echt beter en het heeft een aardig frontpage gehalte

Joh, dat soort pakketjes liggen al sinds de uitvinding van de schoenlepel in het "drie voor een euro" rek bij de lokale drogist.

Het is zeker niet apple die het eerste is met dit soort webprogramma's en er kunnen ook echt wel vebeteringen in als ik eerlijk ben.

ik ben ook niet echt onder de indruk van iWeb.

kijk eens naar sandvox: http://www.karelia.com/stylish_designs.html

dat is pas een fraai programma. Zelfde drag n drop als iweb maar minder Wibra uitstraling zogezeid.

Ik heb die beta van Sandvox gedownload, maar dat ziet er echt goed uit. Rapidweaver is ingewikkeld in vergelijking met dit.

En [url=http://www.fishbeam.com/en/goldfish/]Goldfish[/url]? Ziet er ook oké uit. En ook leuk, de test versie is 30dagen geldig, maar na een nieuwe te downloaden is deze ook weer 30 dagen geldig...

lol dat is slim!! :P

Ach, jaren geleden gebruikte ik Apple's "Claris HomePage" om m'n site te maken. Je had geen handleiding of grote kennis nodig om een leuke site te maken.

Het programma is 10 jaar oud dus wie heeft nu van wie gekopieerd? 8)

je moet niet te veel vanelkaar afkijken want dan krijg je dit soort dingen. en als je afkijkt verbeter het dan ook. dan ziet het er niet zo gejat uit.