iweb

bij het publiceren met iweb gaat alles prima, alleen zou ik willen dat men niet de hele rimram moet intikken zoals web.mac.com/mijn naam/web/sitenaam hoe kan ik dit oplossen???

gratis: www.dot.tk voor jouwnaam.tk www.nl.tt voor jouwnaam.nl.tt (ook be.tt) maar dan heb je wel reclame op je site.

of gewoon dokken, voor ongeveer 1 euro per maand kun je al een eigen reclamevrij .nl domeinnaam hebben + email.

als ik dan een domein ga registreren dan moet ik voor elke domeinnaam een domein registreren of kan ik met subpagina's werken?

of co.nr (is zonder reclame je moet wel terug linken.

http://www.freedomain.co.nr/

we hebben liefst een .be domeinnaam of .com of .net

Het is eigenlijk het probleem van de forwarding.Als ik een website heb bvb.http://web.mac.com/mijnnaam/iweb/untitled1 dan ga ik die forwarden naar een .be domeinnaam.Maar als ik dan een pagina bijmaak dan heeft die als naam bvb.http://web.mac.com/mijnnaam/iweb/untitled2 dan moet ik daar weer een andere domeinnaam voor registreren.En dat is mijn probleem.

Er was zo'n actie, maar die was tot 31 januari... dan had je een gratis .beadres

Ik ben te spreken over .TK. Heb ik mijn klassewebsite ook, werkt prima. Het is alleen jammer dat je elke keer reclame krijgt als je naar .TK gaat... Maargoed, een pop-up blokker helpt dan al voor 50%. en je moet even doorklikken naar de site. Verder werkt het goed.

Kijk maar op www.hv2d.tk :stuck_out_tongue:

Loserke, je hoeft maar 1 domeinnaam te registreren hoor ;-)

Als je dan bijv http://www.mijneerstedomeinnaam.be/test/boe.html wil bereiken, dan zal die automatisch gaan zoeken naar http://web.mac.com/blalab../test/boe.html.