iWood

wat vinden jullie der van? ben van plan hem te gaan kopen. iemand ervaring?

Wat is het eigenlijk :? Een houten iPod?

[url=http://www.miniot.com/miniot/index.htm]een houten opbergkist voor de iPod[/url] Lijkt mij persoonlijk niks, en veel te duur.

(ze verzinnen de raarste dingen me een i ervoor)

Ziet er heel mooi uit. Vooral die voor de gewone iPod. Alleen ik vind het wel vrij prijzig. Het is maar wat je er voor over hebt. Maar je hebt wel iets moois... Vergeet niet dat hij misschien overbodig wordt als er over een paar weken/maanden een nieuwe iPod uitkomt die je per se wilt hebben.

voor zo een prijs kan je uit afrika een hele bos laten overvliegen.... 85 euro...kom op zeg en is het wel handig? hout lijkt erg zwaar

[quote:9e071ba89b="itachi"]voor zo een prijs kan je uit afrika een hele bos laten overvliegen.... 85 euro...kom op zeg en is het wel handig? hout lijkt erg zwaar[/quote:9e071ba89b]

Voor 85 euro draait hij zijn hand misschien niet om…

p.s.: Ik heb een vriend die bij Louis Vuitton een iPod “hoesje” heeft gekocht en die niet eens intensief gebruikt heeft. Tja… 220 dollar in de States zie ik net bij het zoeken van een plaatje. Moet hij zelf weten als hij het er voor over heeft.

[img:9e071ba89b]http://images.eluxury.com/assets_server/product/10647342/p10647342_ph_hero.jpg[/img:9e071ba89b]

indd. is veel geld, het probleem dat ik snel een nieuwe iPod koop zal bij mij niet zo snel komen. heb nu een nano. Kga de der tog ff 1 bestellen....dankjullie voor de reacties

[quote:0725160446="@iMen"]indd. is veel geld, het probleem dat ik snel een nieuwe iPod koop zal bij mij niet zo snel komen. heb nu een nano. Kga de der tog ff 1 bestellen....dankjullie voor de reacties[/quote:0725160446]

Groot gelijk. Gewoon doen. :smiley: Zo ben ik zelf ook. Veel plezier ermee en post ff wat zelf gemaakte foto’s als je hem hebt!

kzal fotos posten, zal vanavond hem bestellen :D

Wat een pracht dingetjes, het is dat ik het zonde vind van me geld... Was ik maar rijk!

Je kunt natuurlijk ook in de schuur aan het werk gaan. :)

jah, je kan aan het werk gaan in de schuur ja, maar in dit geval doe ik dat niet. ben daar ook niet zo goed in :wink:

moet even melden dat ik hem net heb besteld en dat het 2 - dagen duurt tot ie binnen is. kan niet wachten!!!!! :D

moet even melden dat ik hem net heb besteld en dat het 2 -8 dagen duurt tot ie binnen is. kan niet wachten!!!!! :D

[quote:b58ca4f274="@iMen"]moet even melden dat ik hem net heb besteld en dat het 2 -8 dagen duurt tot ie binnen is. kan niet wachten!!!!! :D[/quote:b58ca4f274] Plaats dan maar foto's als je hem hebt 8)

[quote:30c22490ca="Moode"]Je kunt natuurlijk ook in de schuur aan het werk gaan. :)[/quote:30c22490ca]

ja dat kan idd erg goed. Als je een beetje handig bent en een schaaf bank en freesbank hebt is het goed te doen denk ik.

maarjah, ik ben niet zo goed in de schuur, ben 12 :o en heb niet zo veel techniek op school... luister liever muziek dan dat ik in de schuur sta :P zou ook telijk kunnen, heb het eiglijk te druk me school.

[quote:3e6891d786="iMetz"]Ik vind dit wel een leuk ding om een kapotte iPod in te stoppen. Het zijn net grafkisten op klein formaat.[/quote:3e6891d786] iKist.

of anders:

iGraf.

[quote:8bf08dfb0d="@iMen"]maarjah, ik ben niet zo goed in de schuur, ben 12 :o en heb niet zo veel techniek op school... luister liever muziek dan dat ik in de schuur sta :P zou ook telijk kunnen, heb het eiglijk te druk me school.[/quote:8bf08dfb0d]

hahah die 12 jaar maakt weinig uit!! maar ik snap goed dat je er geen zin in hebt ( ook al zit ik er nu zelf wel aan te denken om er een te gaan maken. Ik moet maar eens kijken of ik ergens een gaatje kan vinden in men vwo drukte)

Als je hem af heb, maak dan een paar foto's en post ze hier :wink: veel succes met je vwo