iWork trail downloaden

Ik zag net de pagina waarmee je iWork gratis kan downloaden maar ik weet niet waar ik op moet klikken en hoe ik het moet doen. Kan iemand mij helpen?,

Klik hier om uw Download te starten (SoftPedia.com)

Het maakt verder niet uit of het een Trail is of niet zorg gewoon dat je aan de Apps komt. - aangezien ze bij Apple nooit met serienummers werken maakt het dus verder niet uit waar ze vandaan komen.

/uploads/community/ee5cef785520ad69dfeb1675285cb8b3caeb0cc7_0.png
maar nu krijg it dit
]

maar nu krijg ik dit

Er is geen trial (TRIAL, TRIAL, TRIAL - geen trail) van Apple meer voor iWork’s '09.

Dat betekent die melding ook zo ongeveer. Die kan je dus niet installeren.

Zie de post van Statenweg voor een officiele link: http://www.onemorething.nl/2013/10/nieuwe-iwork-ook-zonder-vorige-versie-gratis-te-downloaden/#comment-228714

Goh wat raar, ik startte net iWork '09 op en deze blijkt nog te werken.
Ik had minstens verwacht van niet omdat iedereen als een dolle achter proefversies en gratis software aan zit.

Ik wacht het wel rustig af wat Apple doet, het is puur een gunst als ze een nieuwe versie gratis willen geven. Heb hier keurig een doosje met DVD in de kast staan.

Instellingen > Beveiliging en dan inschakelen dat software van elke ontwikkelaar moet worden toegelaten.

[quote=SunKeeper url=http://www.onemorething.nl/community/topic/iwork-trail-downloaden/#post-2612643 time=1382639044]Goh wat raar, ik startte net iWork '09 op en deze blijkt nog te werken.[/quote]Hij blijft zelfs op je Mac staan nadat je iWork 13 hebt geïnstalleerd. De oude versies zul je dus zelf handmatig moeten verwijderen, lees: in de prullenmand gooien.

[quote=Gastonw url=http://www.onemorething.nl/community/topic/iwork-trail-downloaden/#post-2612654 time=1382639865]Instellingen > Beveiliging en dan inschakelen dat software van elke ontwikkelaar moet worden toegelaten. [/quote]Dat hoeft niet per sé: rechtsklik op de .DMG en houdt daarna CONTROL ingedrukt terwijl je op Open (Openen) klikt. Daarmee override je de setting die je op hebt gegeven in System Preferences (Systeemvoorkeuren) > Security & Privacy (Beveiliging en Privacy).

Het is gelukt!