iWorks '07 voor februari verkrijgbaar?

Ik heb een vraagje: Ik moet in de week van 5 februari een presentatie geven en wil daarvoor Keynote gebruiken. Aangezien ik nu de proefversie nog 18 dagen kan gebruiken zal ik genoodzaakt zijn de software te kopen.

Nu komt MacWorld '07 er aan en iedereen weet dat daar de nieuwe software wordt voorgesteld (iLife '07, iWork '07,…). Niemand wil met verouderde software werken, dus nu vraag ik mij af of ik iWork '07 nog op tijd zal kunnen kopen, ofdat ik zal moeten terugvallen op het kopen van iWorks '06.

Stel nu dat ik de software kan kopen tegen 5 februari, zou ik er dan eigenlijk niet beter aan doen om iLife '07 te kopen omdat hier toch een testversie inzit van iWork '07 en aangezien ik Keynote enkel nodig heb voor die ene presentatie?

Meestal is het zo dat er dan 'n gratis update bijzit, als je 'm nu aanschaft...

Volgens mij zit er geen gratis update bij hoor? Hoe kom je daar bij dan?

Gratis tegen verzendkosten (zijn iets van 15 euro), geldt volgens mij alleen voor iLife. iWork is een apart pakket wat je ook niet krijgt bij een nieuwe Mac (afgezien van de testversie dan).

Weet iemand nog vanaf wanneer iLife en iWork vorig jaar verkrijgbaar waren?

[quote:b3340ee805="TodiWa"]Weet iemand nog vanaf wanneer iLife en iWork vorig jaar verkrijgbaar waren?[/quote:b3340ee805] 22 januari.

Ok, dus stel dat de software dit jaar ook verkrijgbaar is vanaf 22 januari. Zouden jullie dan iWork '07 kopen of zouden jullie iLife '07 kopen met een trial van 30 dagen voor iWork '07? Want ik heb deze Keynote maar een weekje nodig.

Biedt Apple geen trial online aan van iWork '07 tegen de tijd dat hij gepresenteerd wordt @ MacWorld? Of na de officiele release dan.

Weet je overigens zeker dat er een iWork trial bij iLife '07 zit? En zo ja, gebruik je iLife wel vaker / is het de moeite waard om te upgraden alleen maar voor die trial?

Ik ben overigens wel benieuwd naar de vernieuwingen. Kan iemand mij linken? Of is er nog weinig over bekend?

[quote:4b5745e8cf="Franklin84"]Biedt Apple geen trial online aan van iWork '07 tegen de tijd dat hij gepresenteerd wordt @ MacWorld? Of na de officiele release dan.

Weet je overigens zeker dat er een iWork trial bij iLife '07 zit? En zo ja, gebruik je iLife wel vaker / is het de moeite waard om te upgraden alleen maar voor die trial? [/quote:4b5745e8cf]

Ja, ik gebruik iLife wel vaker, daarom verkies ik liever mijn tweede optie. Het zou wel ideaal zijn moest Apple een trial aanbieden op z’n site wanneer iWork '07 wordt voorgesteld, dan hoef ik geen van beide te kopen. Laat ons duimen. :stuck_out_tongue:

[quote:e53cf57fa6="Nikita"]Gratis tegen verzendkosten (zijn iets van 15 euro), geldt volgens mij alleen voor iLife. iWork is een apart pakket wat je ook niet krijgt bij een nieuwe Mac (afgezien van de testversie dan).[/quote:e53cf57fa6]

Even iets anders. Ik heb mijn iMac nu anderhalve maand. Kom ik dan ook in aanmerking voor een gratis nieuwe versie van iLife?

[quote:0e018d51c3="ijiji"]Even iets anders. Ik heb mijn iMac nu anderhalve maand. Kom ik dan ook in aanmerking voor een gratis nieuwe versie van iLife?[/quote:0e018d51c3] Nee, natuurlijk niet.

[quote:6f983dacc0="TodiWa"]Ja, ik gebruik iLife wel vaker, daarom verkies ik liever mijn tweede optie. Het zou wel ideaal zijn moest Apple een trial aanbieden op z'n site wanneer iWork '07 wordt voorgesteld, dan hoef ik geen van beide te kopen. Laat ons duimen. :P[/quote:6f983dacc0] Vooropgesteld: Als je software vaker gebruikt, en langer dan een trial periode, dan zul je het moeten kopen.

Maar als je iWork toch maar één keer gebruikt zou je ook kunnen proberen of je Keynote even van iemand kan lenen of misschien zelfs de Trial (of een ‘verouderde’ versie) van iemand kan krijgen. Er zullen ook op dit forum best gebruikers zijn die iWork '05 of '06 nog hebben liggen, maar het vanaf de aankoop van '07 niet meer zullen gebruiken.

Ik heb zelf laatst mijn iWork '05 al aan iemand weggegeven omdat ik nu alleen nog maar '06 gebruik. Of ik '07 ook ga kopen moet ik nog even afwachten. Dat hangt natuurlijk af van de nieuwe features.

Dan hoop ik op de goede wil van iemand op het forum. Als die nog een oude versie van iWork heeft liggen mag die mij altijd contacteren. :) Als ik het niet te pakken krijg dan is het ook maar zo, dan zal ik de kat uit de boom kijken.

Er zit wel een coupon bij voor korting op iWorks 07

[quote:a0b91c2dac="rikkel"]Er zit wel een coupon bij voor korting op iWorks 07[/quote:a0b91c2dac] Waarbij?

Bij iWorks '06

En wat staat er op die coupon? (Gokje: Softwarecoupon iWork '0[b:26c6081a4b]6[/b:26c6081a4b] – dat is het aankoopbewijs, meer niet.)

nee er staat software coupon op. Voor nieuwere software en andere aanbiedingen van apple zijn de onderstaande coupons nodig.

Ergens in die richting

Volgens mij is er nog nooit nieuwere software of een andere aanbieding geweest waarbij je met zo'n coupon korting kon krijgen. Ik zou er dus maar niet op rekenen dat dat nu wel het geval gaat zijn.

[quote:70ef40213a="rikkel"]er staat software coupon op[/quote:70ef40213a] Klopt, en daaronder staat iWork ’06. Ik heb hem hier voor me liggen, namelijk. Er staat nergens op dat je korting krijgt op iWork ’07 en het zou me ook zeer verbazen als dat zo was.