jailbrake verwijderen

Hallo,

Ik heb een 3 gs iphone. Er staat jailbrake op. Ik wil die er echter af hebben. Zou iemand me willen vertellen hoe ik die kan verwijderen ?
Bij voorbaat dank,
Dirk

De iPhone herstellen naar de fabrieksinstellingen.

iPhone aansluiten aan iTunes.
In het iPhone-venster van iTunes op Herstel klikken.
Wachten. Klaar.

of updaten naar 4.0.2 dan ben je ook klaar.

[quote=PowerMacje url=http://www.onemorething.nl/community/topic/jailbrake-verwijderen#post-2041655 time=1283347937]De iPhone herstellen naar de fabrieksinstellingen.[/quote]

Het punt is dat ik per ongeluk iTunes 9.2 gedownload heb. Met gevolg dat ik niet meer kan synchroniseren. Om weer te kunnen synchroniseren dient de jail brake verwijder te worden. Kortom ik heb geen back-up. Is naar de fabrieksinstellingen gaan de enige oplossing ( zover je weet ??) Ik elk geval bedankt voor je reactie.
hrt. gr. Dirk

D'r zou een rem moeten komen op al dat jailbreaken.

Waarom kan je niet meer synchroniseren met iTunes 9.2.2?

Gewoon herstellen en opnieuw syncen toch?
Zo doen we het al jaren. Jailbreak of niet.

Of ben ik nu blond?

met itunes 9,2 kan je gewoon updaten hoor, iedere keer als ik mijn iPod aansluit begint itunes weer tezeuren dat ik maar moet updaten, maar dna verlies ik mijn jailbreak.

of ben ik samen met @KarelWillem blond?

Hoi KarelWillem,
Mijn mac werkte niet meer goed. Samen met een vriend de computer opnieuw geïnstalleerd. (omdat we niet zo goed zijn hierin hebben we per ongeluk de back-ups weggegooid) Bij het updaten werd dus automatisch iTunes 9.2. geïnstalleerd. Nu blijkt dat ik niet meer kan synchroniseren met deze versie omdat de telefoon
gejailbreaked (??) is. Kortom ik heb dus geen back-ups en zou het liefst die jailbrake verwijderen zodat ik mijn gegevens kan behouden. Als het niet anders kan, dan maar via fabrieksinstellingen. Bedankt voor je belangstelling.
gr.Dirk

[quote]gejailbreaked (??)[/quote]

Tja, wat is het nou?

[quote]liefst die jailbrake verwijderen [/quote]

Toch maar op de rem trappen?

http://www.google.com/search?q=iphone+jailbrake

[quote=Dirk5 url=http://www.onemorething.nl/community/topic/jailbrake-verwijderen#post-2041688 time=1283349553]Hoi KarelWillem,
...hebben we per ongeluk de back-ups weggegooid) Bij het updaten werd dus automatisch iTunes 9.2. geïnstalleerd. Nu blijkt dat ik niet meer kan synchroniseren met deze versie...[/quote]Als je je backups hebt weggegooid is het nu gewoon uithuilen en opnieuw beginnen.

Oké, ik ben uitgehuild en ga opnieuw beginnen. Bedankt. Dirk