Je kan ook prijzen winnen zonder te kopen bij iTunes Store

Muziekliefhebbers zoals jij in 21 landen over de gehele wereld hebben bijna één miljard (1.000.000.000) nummers aangekocht bij de iTunes Music Store. Terwijl we ons opmaken voor de zoveelste belangrijke mijlpaal in de digitale-muziekgeschiedenis, willen we al die muziekliefhebbers bedanken.

We hebben meer dan één miljard redenen om het te vieren, en we beginnen bij jou. Tijdens het aftellen naar één miljard ontvangen muziekfans die elk honderdduizendste nummer downloaden een pakket met een zwarte iPod nano van 4 GB en een iTunes Music Card ter waarde van USD $ 100.

En als je de gelukkige winnaar bent die het miljardste nummer van de iTunes Music Store downloadt, dan ontvang je de hoofdprijs die bestaat uit een 20-inch iMac, tien iPods van 60 GB en een iTunes Music Card ter waarde van USD $ 10.000, zodat je snel kunt beginnen met het opbouwen van een digitale-muziekcollectie. Bovendien stelt Apple een volledige beurs met jouw naam ter beschikking aan studenten van een wereldberoemde muziekschool. Stel je eens voor: je zou een bijdrage kunnen leveren aan de carrière van een complete generatie muzikanten.

iTunes is de beste digitale jukebox en grootste muziekwinkel op het web, waarmee Mac- en pc-gebruikers heel eenvoudig volledig legaal online muziek kunnen beluisteren, kopen en downloaden. De iTunes Music Store is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je kunt er afzonderlijke nummers of volledige albums aankopen, kennismaken met nieuwe muziek, profiteren van revolutionaire persoonlijke gebruiksrechten en vervolgens al je muziek naadloos met je iPod synchroniseren.

[b:fc7069259e]Alternatief deelnameformulier hieronder staande link[/b:fc7069259e]

http://www.apple.com/nl/itunes/1billion/entryform/[b:fc7069259e][/b:fc7069259e]

en hupsakeej een slot erop com com commercieel :sealed:

wat moet je nou toch met 10 ipods?

Niks mis met deze tip... lijkt me. Alleen is hij al eerder gegeven, zie [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=70242]hier[/url], post nummer 4. :wink:

Of als je geen zin hebt om te klikken… lees.

[quote:0d27cfaa06=“Martijn Bakker”]Je hoeft niet eens een koper te zijn om wat te winnen, kijk hier:
‘No purchase necessary to win. Click here to submit a free entry form.’
Maar dan nog was mijn keuze niet, om meer muziek te kopen.[/quote:0d27cfaa06]

kan je lekker op zitten, maar wat gebeurt er als je dat formuliertje invult??

[quote:bcedf1965f="martijngrootens"]kan je lekker op zitten, maar wat gebeurt er als je dat formuliertje invult??[/quote:bcedf1965f]

Dan kom je in Steve Jobs persoonlijke adresboek te staan…

off topic

Kunnen we AUB eens in de forum regels toevoegen dat enkel moderators het woord slot mogen uitspreken en uitvoeren, daarvoor zijn ze er, ik krijg echt het lopend schijt van iedere keer betweters te zien roepen SLOTJE!

onze moderators zijn meer dan bekwaam en handelen correct, laat het aub aan hen over en hou op met hun job de jouwe te achten

DANK U

Ik vind deze zinssnede wel een knappe:

‘…profiteren van revolutionaire persoonlijke gebruiksrechten…’

Op wat voor manier zou je in hemelsnaam kunnen profiteren van persoonlijke gebruiksrechten??

[quote:54d8f62c92="KarelWillem"]'...profiteren van revolutionaire persoonlijke gebruiksrechten...'[/quote:54d8f62c92]

Ik denk dat ze het hebben over het DRM van iTunes. Voor de rest moet je die PR-onzin nooit te letterlijk nemen… is meestal geklets in de ruimte. :wink:

ligt het aan mij of loopt de teller van de apple.nl site niet synchroon met die van apple.com... wie heeft hetzelfde bij het bekijken van deze pagina's?

http://www.apple.com/nl/itunes/1billion/

http://www.apple.com/itunes/1billion/

(misschien tamelijk nutteloos)

De counter zelf is een Java Script...

http://wdirect.apple.com/nl/itunes/1billion/counter1billion.js

Ik weet er verder nul komma nul van af, maar wellicht
weet iemand anders hoe dit in elkaar steekt ?

Volgens mij geeft die teller gewoon de "plus minus" stand weer.

Het lijkt mij veel te kostbaar om een teller te maken die werkelijk de actuele stand weergeeft.