Kan ik dig. foto's op mijn 4e gen. iPod zetten?

De onderwerpregel zegt het al. Kan ik foto's van mijn canon ixus 400 overzetten op mijn iPod van de 4e generatie? Dat dit kan met de iPod Photo lijkt mij duidelijk en dat je ze dus ook kan bekijken. Maar kan ik mijn iPod gebruiken als opslag? En zo ja, wat voor kabeltje heb ik daarvoor nodig?

Groet,
Topcat

volgens mij alleen met tussenkomst van een pc (mac). De camera connector van apple is bedoelt voor de ipod photo. De belkin kaart lezer kan de memorykaart lezen van je phototoestel en deze photo's als bestanden op je ipod zetten. Deze oplossing is nogal duur. 100 euro geloof ik: [url=http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201706&pcount=&Product_Id=192165&Section.Section_Path=%2FMobieletelefoons%2FiPodaccessoires%2Fct_Id%3E]Link[/url]

Zonder tussenkomst van een mac/pc is het mogelijk zoals Erwin dat zegt met behulp van medialezers. Met tussenkomst van een mac/pc kan je gewoon een mapje op je ipod maken en ze daarin zetten. Maar dan kan je niet bekijken, alleen maar opslaan/transporteren.

De overdracht is trouwens nogal traag (aangezien er batterijen ingaan niet handig). :(

er is nu toch net zo'n nieuw kastje daar moet je eens [url=http://www.macstuff.nl/product_info.php?products_id=1380]kijken:[/url]

Jim

p.s. of is dat de verkeerde…

Hey,

Ik heb sinds vrijdag een iPod. Ik zag tussen de menu’s dat er een mogelijkheid is om foto’s te importeren. Is deze functie voor de Belkinkaartlezer?

Ik heb er eens de camera connector van m’n vader aangehangen, maar dan gebeurt er niets (is ook alleen voor de Photo, wou gewoon es testen).

[quote:c580a3af58="iPod Jimmy"]er is nu toch net zo'n nieuw kastje daar moet je eens [url=http://www.macstuff.nl/product_info.php?products_id=1380]kijken:[/url]

Jim

p.s. of is dat de verkeerde…[/quote:c580a3af58]
Dat is de connector die alleen met de iPod Photo werkt.

Belkin heeft zowel een media-lezer als een iPod connector. Met de laatste kun je de usb-kabel van je camera op de ipod aansluiten. Beiden kosten echter €99 ipv de €29 voor de Apple connector (maar die werkt alleen op een iPod-photo). Het grote prijsverschil begrijp ik niet.