Kan ik eigenlijk in tracks branden met mijn mac?

Kan ik eigenlijk in tracks branden met mijn mac? Zo ja waar staan die opties? (mac os 10.3.9)

je bedoelt muziek cd's? dat kan je doen met iTunes je moet maar eens zien in de instellingen onder branden. Je moet een playlist aanmaken met alle liedjes die je wilt branden en dan ga je naar die playlist en drukt rechtsboven op de knop branden (denk ik)

Nee, ik denk eerder dat hij sessies bedoelt...

Ja sorry.. ik bedoel dat je niet in een keer je cd afsluit zodat je er later nog wat bij kan zetten!

Je sleept uw bestanden of om het even wat je wilt branden in je brandsoft, drukt op record in toast bvb (kan waarschijnlijk ook in andere brandsofts) en eenmaal deze fase voorbij kan je in advanced kiezen om een sessie te branden " Write session" ipv "Write Disc" .

Sessions op CD of DVD is een van de slechtst ondersteunde features in OSX (sorry). Iets wat standaard feilloos zou moeten werken is me na xxx pogingen nog steeds niet gelukt met de Disk Utility. Ik heb steeds precies de stappen gedaan zoals ze in de help file staan en 1 sessie branden gaat goed, maar een 2de sessie is me nog nooit gelukt.

Ik vind het belachelijk dat ik Toast zou moeten kopen om een standaardfunctie uit een beetje fatsoenlijk OS te kunnen gebruiken. Gelukkig is er nog iemand die er zo over denkt en die heeft de wereld gezegend met DiscBlaze

Zo, dat lucht op! groeten bart

Volgens mij is het met DVD uberhaupt niet mogelijk om sessies te branden...

UDF formaat ondersteunt dat dacht ik niet…

ja heb het zelf nog niet echt nodig gehad .

dus of het helemaal correct werkt in Toast kan ik je niet bevestigen, het zou op die manier moeten werken…

en ja alleen daar toast voor aanschaffen zou ik ook niet doen…:slight_smile:

Je kan het met Schijfhulpprogramma ([url]http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=107240[/url]) of met gratis (bv [url]http://www.macupdate.com/info.php/id/13824[/url]), shareware of betalende programma's (Toast,...)