Kan je op een iPod mini behalve mp3s ook iets anders....?

Ik vroeg me af of je op een iPod mini behalve mp3 ook bijvoorbeeld kleine programmas kan installeren... Ik had namelijk gehoord dat je bijvoorbeeld zoiets als het weernieuws enzo kan weergeven op een iPod mini... Zo ja, hoe installeer je zulke software en kent iemand een site waar je voor dat soort iPodmini software terecht kunt..

met vriendelijke groeten

Ik vind [url=http://www.kainjow.com/pod2go/]Pod2Go[/url] een mooi programma! Je kunt er weer en nieuws mee op je iPod zetten...

[quote:5995a6c192="TurkishDelight"] Ik had namelijk gehoord dat je bijvoorbeeld zoiets als het weernieuws enzo kan weergeven op een iPod mini...[/quote:5995a6c192]

hmmm lijkt me niet echt actueel weer ?? :stuck_out_tongue:

bestaat er ook zon soort programma voor de ipod op de pc?

[quote:c1ee040655="MacThijn"]hmmm lijkt me niet echt actueel weer ?? :P[/quote:c1ee040655]

Elke keer als je je iPod aansluit op je Mac word het weer en het nieuws geupdate :wink:

Voor Windows: iPod Agent. Je kan zelf RSS-feeds zoeken van sites zoals GeenStijl of Nu.nl of een weer-site en deze importeren in Agent. Wanneer je je iPod aansluit en je het programma draait worden de feeds ververst en op je iPod gezet. Een nieuw menu-item wordt aangemaakt op je iPod en je kan nieuwsberichten lezen op je iPod.

[quote:943162260a="longview"]bestaat er ook zon soort programma voor de ipod op de pc?[/quote:943162260a]

Dit lijkt me een goede: iPod Agent.

Voor andere programma’s kun je op Versiontracker kijken en zoeken op iPod

met ipodlinux kan het maar dan moet je ofwel een goed unix verleden hebben of een PC want voor minis bestaat nog geen (gebruiksvriendelijke installer) versie van ipodlinux maar als je een pc hebt dan heb ik gelezen dat iemand een installer heeft gemaakt voor mini, ik weet niet percies waar dat staat maar je moet maar wat googlen

http://www.ipodlinux.org/Main_Page

[url=http://www.ipodlounge.com]iPodlounge[/url]

iPod Agent moet je ook kopen, zijn er geen opensource alternatieven?

Ik maak meteen ff gebruik van dit draadje om een nieuwe vraag te stellen... Als ik een film van meer dan 1 gig op mijn iBook heb staan en ik wil hem beneden op de " PC " wegbranden op DVD is het dan mogelijk om mijn iPod daarvoor te gebruiken?

Diotav

[quote:a7e1b82d89="diotav"]Ik maak meteen ff gebruik van dit draadje om een nieuwe vraag te stellen... Als ik een film van meer dan 1 gig op mijn iBook heb staan en ik wil hem beneden op de " PC " wegbranden op DVD is het dan mogelijk om mijn iPod daarvoor te gebruiken?

Diotav[/quote:a7e1b82d89]

Ja als je iPod mini fat32 geformatteerd is wil dat, dus moet je iPod via windows geformateerd zijn. en je moet natuurlijk genoeg ruimte op je iPod hd hebben :wink: