Kan je webcam opnemen?

Het zal waarschijnlijk kunnen, maar ik ben een technisch onbenul. Ik heb goeie ervaringen met chatten en webcammen tussen Mac en Windowsgebruikers met de Yahoo Messenger. Dat werkt heel goed. Maar ik zou de binnenkomende webcam willen opnemen. Kan dat? Hoe?

De enige optie die ik ken is [url=http://www.ambrosiasw.com/utilities/snapzprox/]Snapz Pro X[/url]. Dat programma kan een capture maken van je hele beeldscherm, of een onderdeel daarvan.

Of... [url=http://www.ecamm.com/mac/conferencerecorder/]Conference Recorder[/url]... kost $14.95 en gratis demo kun je downloaden.

[quote:9fec3924e2="Zakske"]Of... [url=http://www.ecamm.com/mac/conferencerecorder/]Conference Recorder[/url]... kost $14.95 en gratis demo kun je downloaden.[/quote:9fec3924e2]

Hmm, volgens mij werkt die alleen met iChat, niet Yahoo messenger.

werkt dat ook met chatprogramma's als de Yahoo Messenger?

Sorry... niet goed gelezen... dacht dat MacAanZee video van iChat wilde opnemen. :innocent:

Dan is er inderdaad alleen Snapz Pro X… vrees ik.

Met Macam kun je opnemen, op voorwaarde natuurlijk dat je webcam ondersteunt wordt. http://webcam-osx.sourceforge.net/

Ik heb een wat oude Philips TU Cam

Het zou moeten kunnen. Er staat een hele lijst met zulke cams op de Website van Macam

Heeft iemand het weleens gedaan: chatcam opnemen van een Mac-Windows chat?

Ik heb Macam gedownload en geinstalleerd. Ziet er goed uit, maar verbindt met mijn eigen webcam. Kan je er ook binnenkomende webcams me opnemen?

Er is een duitse club die nogal wat software heeft voor webcams , maar dan vooral voor iSight, en aangezien ikzelf ook een iSight heb weet ik niet of dat ook met andere cam werks.

www.boinx.com

ook Evocam kun je gebruiken voor opnames via webcam

Bedankt voor de tip, maar ik zoek ites waamee ik een Yahoo cam can opnemen tijdens het chatten. De meeste mensen waar ik mee chat hebben Windows/Yahoo - helaas!

Ik ga het wel proberen