kan keynote niet zien

Eigenlijk sinds de dag na de keynote in San Fransisco heb ik een aantal keren geprobeerd die te bekijken, via de apple qt page. maar om de een of andere reden krijg ik steeds een time-out. hoe kan dat??

Toen ik de keynote wilde kijken (waar ik me zo op verheug had) had ik hetzelfde probleem. Razendsnel op forums gezocht en de oplossing voor mij was deze (vraag me niet waarom):

1
Ga naar ‘System Preferences’ > ‘Connection’ tab > ‘Transport Setup’ knop: kies hier ‘HTTP’ ipv UDP. Port ID moet nu 80 zijn.

2
Zorg er ook voor dat je bij ‘Connection’ de snelheid een treedje lager insteld staat dan je eigenlijk hebt. Ik heb 256 Kbit maar kreeg pas goed beeld nadat ik hem had ingesteld op 112 Kbit.

Dank je wel. Hij doet 't. Dat wordt vanavond spannend. :P Hartelijk dank. :D 8) :lol:

Ik vrees dat steve weinig nieuws te melden heeft :wink:

Inderdaad weinig nieuws, hoewel, zolang het nog niet in de winkel ligt...

[quote:f923bb20c4="Jør"]Ik vrees dat steve weinig nieuws te melden heeft :wink:[/quote:f923bb20c4]

maar daar kan ik dan nu wel over meepraten :lol: :lol:

De enige site die nog niet op OSX server draait is Apple zelf. De bereikbaarheid van die site is gewoon triest... :evil:

[quote:c7cb68fcb8="Mako"]De enige site die nog niet op OSX server draait is Apple zelf. De bereikbaarheid van die site is gewoon triest... :evil:[/quote:c7cb68fcb8] Aan Apple ligt het niet, die draaien ook keurig OSX Server (volgens [url=http://uptime.netcraft.com/up/graph/?mode_u=off&mode_w=on&site=www.apple.com&submit=Examine]NetCraft[/url]). Dit probleem ligt bij [url=http://www.akamai.com/]Akamai[/url], daar komt alle streaming content van Apple vandaan. En die draaien [url=http://uptime.netcraft.com/up/graph/?mode_u=on&mode_w=on&site=akamai.com&submit=Examine]Solaris[/url] :wink: .