karaoke speler mac

Hoi, Weet iemand of er een mac versie is van een karaoke achtig programma zoals gosing voor windows, dat werkt met midi kar files. Ik heb de zoekfunctie al gebruikt , maar kwam niet echt op iets bruikbaars uit. Ik bedoel dus zo'n programma dat zowel de tekst afspeelt als de midi file. alvast bedankt.

Ook Google heeft een zoekfunctie. Dan was je al snel [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/22290]hierop[/url] uit gekomen...

ok, maar volgens mij moet ge daarbij betalen voor als ge kar files wilt toevoegen. (want ik vind echt niet hoe dat moet)

ik zal maar ff beginnen met de site van gosing zelf: [url=http://www.gosing.com/]hier[/url] en [url=http://www.google.com/search?client=safari&rls=nl-nl&q=free+kar+files&ie=UTF-8&oe=UTF-8]goolgle[/url] vind ook nog wel veel meer.

je sleept ze er gewoon in en dan doen ze het.

[quote:a2923940f6="Night"]Ook Google heeft een zoekfunctie. [/quote:a2923940f6]De nabouwers!

ok, merci maar die speler werkt echt voor de botten, files worden niet herkend, enz... niemand die een andere eenvoudige karaoke speler weet voor mac? Ik kan dat ook wel met quicktime openen maar dan staat dat niet in een lijst enzo he,