kiezen uit verschillende iTunes libraries mogelijk?

Voor iPhoto bestaat er het programmatje iPhoto Buddy om te kunnen kiezen welke library je wilt openen in iPhoto. Hierdoor kun je dus kiezen voor een andere iPhoto library op bv. een andere partitie met alle albums en instellingen enz.

Nu zoek ik eigenlijk een programmatje dat precies hetzelfde doet bij iTunes.
Ik heb namelijk een backup met veel podcasts ect. op een andere partitie staan en wil die
kunnen laden in iTunes.

Weet iemand zo’n programma?

iTunes -->Vookeuren... --> Geavenceerd --> Algemeen --> Locatie map 'iTunes Music'

[quote:851b23b110="à la Mac"]iTunes -->Vookeuren... --> Geavenceerd --> Algemeen --> Locatie map 'iTunes Music'[/quote:851b23b110]

Volgens mij werkt dat niet, en vervangt het simpelweg de huidige library in iTunes, terwijl de topicstarter verschillende libraries in iTunes naast elkaar wil gebruiken…

Nee, dit is niet zomaar mogelijk.

Je kunt iTunes eventueel voor de gek houden door de map iTunes met alles erin een andere naam te geven, en dan een andere er voor in de plaats zetten, maar dat moet dus allemaal handmatig.

[quote:7bb134ab73="svan"] Volgens mij werkt dat niet, en vervangt het simpelweg de huidige library in iTunes, terwijl de topicstarter verschillende libraries in iTunes naast elkaar wil gebruiken...[/quote:7bb134ab73]

Klopt helemaal :slight_smile: dat bedoel ik, meerdere libraries naast elkaar kunnen gebruiken en gemakkelijk tussen deze 2 of nog meer libraries kunnen switchen.
Via hetzelfde principe werkt iPhoto Buddy.http://www.iphotobuddy.com/

Soms heb ik tijdelijk even een extra iTunes Library nodig, ik gebruik daarvoor een aparte gebruiker - want elke gebruiker heeft natuurlijk een eigen iTunes Library.

@accel: kijk eens naar [url=http://homepage.mac.com/sroy/libra/]Libra[/url] of [url=http://www.dougscripts.com/itunes/itinfo/ituneslibrarymanager.php]Doug's iTunes Library Manager[/url].