Killer App: Salling Clicker

Ik las op tweakers een zeer interessant artikel over deze applicatie. De makers hebben een nieuwe versie uitgebracht van Salling Clicker. Gisteren gelijk even getest maar het werkt verbluffend...

Maak van je Symbian telefoon of Palm met bluetooth een remotecontrol voor je Mac OS X machine. Je kan je mousepointer bewegen op je PDA (heb het zelf met mijn Tungsten T2 uitgeprobeerd) of je presentatie naar de volgende sheet klikken… Erg gaaf!

Kheb er geen vragen over… wilde het alleen even onder de aandacht brengen… Dit zijn nou echt applicaties die het voor mij als gadget man leuk maken !!

artikel tweakers: http://www.tweakers.net/nieuws/31348
product pagina: http://homepage.mac.com/jonassalling/Shareware/Clicker/

[edit: de urls van tweakers en de applicatie]

Ik gebruik Salling Clicker al een tijdje samen met mijn telefoon. Erg leuk. Vooral het gebruik als een afstandsbediening voor iTunes en iDVD is erg handig.

Salling Clicker is inderdaad geweldig! Vooral de functie dat je in je iTunes library kan zoeken (op je telefoon!) en zo ff snel een ander nummertje op kan zetten!

Voor diegenen die niet wensen te betalen voor Salling Clicker ( shareware) is er ook Romeo (freeware) te downloaden op http://www.irowan.com/romeo/. Ik moet zeer regelmatig presenataties geven ,wat ik doe met Keynote. Ik gebruik dan Romeo om mijn presentatie te besturen. De huidige versie is 0.9.2 ( beta), maar deze versie is wel zeer stabiel. :lol:

[quote:8bddcdf6e5="Dirk Petré"]Voor diegenen die niet wensen te betalen voor Salling Clicker ( shareware) is er ook Romeo (freeware) te downloaden op http://www.irowan.com/romeo/. Ik moet zeer regelmatig presenataties geven ,wat ik doe met Keynote. Ik gebruik dan Romeo om mijn presentatie te besturen. De huidige versie is 0.9.2 ( beta), maar deze versie is wel zeer stabiel. :lol:[/quote:8bddcdf6e5]

Dat is mooi! Een freeware applicatie die je zelf ook nog kan uitbreiden… zal 'm vanavond eens testen! Thanks voor de tips!