Kleur problemen bij aansluiten Wii via EyeTV op macbook pro.

Ik heb een macbook pro met daaraan een cinema display en wilde graag mijn wii daar op aansluiten. Hiervoor heb ik een eyetv hybrid aangeschaft. Het geluid en beeld wordt wel goed afgespeeld met uitzondering van de kleuren. het lijkt alof de kleur rood gewoon helemaal niet doorkomt, aangezien alles in groene en blauwe tinten wordt weergeven (bij wiisports resulteert dit in een groen honkbalveld en groene gezichtjes enz). Heeft iemand een idee hoe ik dit op kan lossen? De kleuren van mijn display staan wel gewoon goed, en van de tv zenders op eyetv ook, maar het beeld dat van m'n wii af komt is gewoon niet goed (op de gewone tv kloppen de kleuren trouwens wel).

voorkeuren EyeTV > Devices > Picture

[img:8d21b716ce]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=17524[/img:8d21b716ce]

[img:12982e9823]http://www.maj.com/gallery/ThaBart/Desk/afbeelding_1.png[/img:12982e9823]

dat heb ik niet…

tenzij het ook werkt als ik dat product kies en dan het aanpas… werkt dat?

edit: het beeld van de tv zenders die ik erop ontvang is trouwens wel gewoon goed.

Ik weet niet hoe je een sreenshot hier plaats, maar ik heb ook een Eyetv Hybrid en als je hem in het desbetreffende scherm instelt op Analoog, dan kun je wel de kleuren e.d. instellen. Ik weet alleen dan niet of je dan uberhaupt beeld hebt, maar wellicht dat het helpt.

Succes

[quote:61f5491345="Angelzilla"]Ik weet niet hoe je een sreenshot hier plaats, [/quote:61f5491345] http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=36496 :)

Thanks!

Grote kans dat ik het uiteindelijk wel had gevonden, maar ik wilde ff snel reageren.
Nu hoef ik niet meer te zoeken… :smiley:

ik heb het even geprobeerd maar het veranderen van die waarden heeft geen invloed. rood blijft weg, ik heb alles geprobeerd (met die picture instellingen he...)

niemand heeft verder nog een idee?

het is gelukt. het bleek dat de wii stond ingesteld op een 60 Hz tv, terwijl eyetv dat niet ondersteund. ik heb em veranderd naar 50 hz en nu werkt het naar behoren