klooien men het systeem

Met het programmatje Visage, kun je allemaal dingen aan het systeem veranderen(zoals ander loginpanel), maar ik zou die dingen graag met de hand doen. Alleerst omdat ik dat veel leuker vind, maar ook omdat ik dan als er iets fout gaat, weet wat ik dan kan doen. weet iemand van jullie waar ik hier extra info over kan vinden???

http://www.resexcellence.com/previous_edits_X.shtml heeft al een hele hoop tutorials, maar er is nog een betere maar ik kom er maar niet op.

Bijkomende bonus is dat je op resexcellence ook al veel loginpanels ter je beschikking hebt staan.

Zoek zelf eens in je systeem.Dan vind je ook heel wat met logische namen. Je had all loginpanel gevonden.(andere Thread).. Met find kun je je systeem afstruinen. Veel plaatjes van het systeem zijn tiff of pdf. Soms in resources mappen soms somwhere else.Tiffs en Pdf kun je veranderen(altijd een backup maken!)zolang je de file grootte (bijna)gelijk houd(en/of resolutie niet veranderd).Sommige zaken zitten in Packages (control click package content). Het is wel allemaal op eigen risico.(herinstallatie is het ergste wat je kan overkomen :evil: ). En kijk bij andere sites als Macosxhints/Reseccelence en daar gevonden links.